- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- само да ви кажа нещо
Първоначално написано от CupcakeMonster
80 килограма съм но съм висок 185 см и е чиста мускулна маса за разлика от твоята сланина ае целувай кура армеецо не става само с диети бе кранти трябва и трениране ае чезвайте
а на крантата по горе циганин е майкати , баща ти , сестра ти , леля ти , чичо ти , вуйчо ти , вуйна ти и ти също
хахахха майкати има психични отклонения лапане на паткиПървоначално написано от CupcakeMonster
не си ти човека който ще ми казва дали да се заяждам или не ае целувай кура армеецо лол
аз пожелах приятно лапане на майкати сутринта са по тва време има още работа такаче не я чакай за вечеряПървоначално написано от CupcakeMonster
ае целуни кура армеецо деба и дебелата кранта лол
вижте колко е проста тая кранта обаче и се напиня като вол повтаря квото и кажаПървоначално написано от CupcakeMonster
ае целуни кура армеецо деба майкати деба
на колене бе боклук майкати деба целуни кура армеецо
виж го господии с два лафа цял форум хранииопитва се акулии да прави на шарани,на вълчо пелените май отдавна не са прани..накратко:дори и да ти викам батко,мозъкът ти си остава нещо много гладкоо <3
на колене бе боклук на колене бе не ми се обяснявай щи еба майката целуни кура армеецо лолПървоначално написано от CupcakeMonster
оо колко сте прости и двамата не е истина просто КЛЮЧ!
Aз съм това което съм...
на колене бе палячо ключ за на майкати путката ,че мноо се насабрааПървоначално написано от kykona
заащо при положение,че никой не се занимаа с тебе,ти винаги тряа се занимаваш с някой![]()
на колене бе боклук на колене бе
ми аре не![]()
шизофреник си драго,върви се лекувай и друг път не от дилър а във аптека пазарувай![]()
айй аз ставам от компа,ти се храни тука сам,чакайки хората с белите престилки :P мн поздрави на майка ти и успешна диетаДано не отслабнеш на мозък,че няа на къде повече..ай със здраве
![]()
И няма нужда да ме храниш повече,щот за последен път влизам в таа лайняна тема![]()
много поздрави на майкати до ся я ебах в гъза и върви като патицаПървоначално написано от CupcakeMonster
и успех с диетите на тебе 1000 кг боклук шизофреник е шибания ти баща ае целуни кура армеецо майкати деба шибаняшка
Брях,брях
на колене бе боклук на колене беПървоначално написано от Zarity
![]()
е не си ти човека който ще ми казва кво да правяПървоначално написано от miminko
![]()
На профийла ти пише: "Местожителство: Кемпридж"! Според мен, учещ на такова място би трябвало да има по-богат речник, а не да знае само думите "боклук", "келеш" и "на колене"! Във форума има един, като теб - с всеки свой пост доказва единствено своята елементарност и надменност!![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
олеле.. заключете темата! Тук някакъв комплексар се разправя с всеки, който дава мнение.. пък и си налага своето! Знаем всички как се отслабва! А, ти някога бил ли си наистина дебел и да отслабнеш, имаш ли си напредстава как се свалят килограми при генетично разположение към напълняване? Аз знам, изпитала съм го на гърба си.. слаба съм но с цената на много усилия..
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
Първоначално написано от miminko
абе то и ти се излагаш ама никой не ти казва нищо![]()