- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В Какво училище учиш?
В какво училище учиш(какво мислиш за него),в каква паралелка,харесва ли ти че си там и по свео желание ли влязохте там?
Аз уча в икономическа гимназия и да,харесва ми,паралеката ми е банково дело.
Харесвам си училището. Чисто е, има ред и дисциплина, учителите имат високи изисквания, поддържано е. Има готини хора.
В Хуманитарна паралелка съм с разширено изучаване на Английски език.
В хубаво училище уча.Езикова.Мафия.В немска паралелка съм.
Брях,брях
по мое желание разбира се
беше супер строго,но вече не е,хах
паралелката е застраховане и осигуряване
не се изказвай неподготвен,прасе
Уча в ПТГ-Варна от 2007 год(8-ми клас), специалност МПТ, като кандидатствах писах всички училища и в което ме приемат, но честно казано исках в ТОХА(но не ми стигна бала), щото там е по-лесно, моята специалност пак е хубава, но е много-по-трудна, щото е много по-сложно да оправиш един комп или телевизор от колкото да сготвиш нещокато цяло класа горе долу бива, можеше и да е много по-зле, класната е яка така, че гд съм доволен, училището гд бива след като го пооправиха
ГПЧЕ- гимназия с преподаване на чужди езици![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Английска бизнес гимназия![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
117 добро училище хората са малко надутии ноо..
Женско съм..
Това много ме изкефиПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
100% отговаря на Автото във ВарнаПървоначално написано от vampire_girl_
Страхотно е училището ми, разбира се, че по свое желание влязох там.Има дисциплина, паралелката ми е Предприемачество и Бизнес.
ПП: С KumchoValcho сме от едно училище.![]()
![]()
Много ми е интересно кое е това дебилно училищеПървоначално написано от vampire_girl_
![]()
Иначе СОУ с хуманитарен профил, без интензивно изучаван език. По - добро място не мога да си представя![]()
Еми какво да кажа...
Аз учех в такова учелище което вървеше доста надолу в смисъл,че нямаше ученици и със зор събираха по 1паралелка от 20човека за да има 9ти клас и имал съм по 550извинени и 50неизвинени отсъствия,но никои неможе да ти кажа нищо...Ходиш когато си искаш на даскало и правиш каквото си искаш...Е има и даскали който си остават на изпити,но там се взимат лесно,че направо ти дават учебниците и си преписваш
Значи писали са ми 3ки,че съм носил цимент,тухли,че съм раздавал булетинии немога да си спомня още какви неща съм правил
![]()
![]()
Понякога имам чуството, че уча в затвор, че и по-зле![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Преди 5год., когато влязох в настоящето си училище, беше мноого яко.Беше фул, предимно с българи.
Сега,5год. по-късно - не мога да кажа, че пак е фул, но каквато и паплач да има - все циганейшън е.![]()
Добре, че е моят клас +/- 2-3 класа, които сме българи.
Страшно много пропадна това у-ще, а иначе паралелката ми е доста хубава, за което съжалявам, че годинките така отлетяха.![]()
Учителите биват, няма ред, няма хигиена, няма материална база, няма нииищо.
Добре, че съм последна година .. Адски съжалявам, че влязох там по собствено желание.![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
В икономическа гимназия съм със специалност "Застраховане и социално осигуряване" Аз исках да вляза там, но вече нямам търпение да изляза![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
Немска паралелка в езикова гимназия
След 7ми клас, когато трябваше да избирам в коя гимназия да вляза, въобще не мислех за тази. Прегледах всички гимназии в България, които ми се струваха надеждни. В последния момент я открих и категорично се реших да вляза в нея. Не съжалявам!
И спря да се върти за миг земята..
Уча във сълсем прилично даскало.![]()
СОУ с профилирана подготовка по Информатика и Итформационни технологии. Харесва ми това , че супер трудно си ги изкарваме шестиците по повечето предмети и от първи клас в това училище сме научени да учим здраво , за да изкараме добри оценки.
Материалната база е добре , за хигиената не мога да кажа нито нещо хубаво , нито нещо лошо .. средно положение.
Учениците - всичко си зависи от класа и от класната ръководителка.
Аз за себе си мога да кажа , че съм в страхотен клас с още по-страхотна класна.![]()
To infinity and beyond.
В хуманитарна гимназия уча. По свое желание влязох и си ми харесва.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
в строителна гимназия
паралелка строителство и архитектура
бива даскалото
големи сме изруди там
не е някво затегнато даскало ама и не е мноо разпуснато
праят ни ученето интересно за да ни заинтригуват
сяко голямо междучасие ни пускат музичка от компютърния кабинет
даскалите са мноо яки
само моя класен не ма кефи. мноо е гаден!![]()
![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!
дисциплината е на ниво, материалната база е що-годе добра.
учителите.. освен новите, другите са достатъчно строги, има някои малко повече се вживяват ама...
имаме си униформи![]()
![]()
![]()
обаче вече 5та година съм там и съм тотално изтрещяла![]()
![]()
Oт Сливен ли си,щото знам че ПМГ-то там има пример след 5ти класПървоначално написано от bloodyF
![]()
В най-обикновено СОУ, вече 12 години кибича там.Е, в природоматематически профил съм де, ама то т'ва нещо не се зачита много-много.
![]()
I'm inlove with a criminal...