- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любов / Приятелство
Според вас добра ли е идеята за любовна връзка между много добри приятели? Не когато са сигурни,че се обичат и искат да са заедно / тогава се подразбира / ,а когато са изпитали някакво привличане. Трябва ли да му се отдадат и да се опитат да са двойка или трябва да забравят и да продължат с приятелството си.
Мисълта ми е ,че когато не са сигурни в чувствата си ,един опит за връзка би могъл да развали приятелството им.
Как трябва да постъпят според вас?![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Мисля, че щом са започнали да се обаждат такива симпатии, значи и без това приятелството им вече не е баш приятелство и е по-добре да опитат.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Една истинска любовна връзка може да съществува (дори е препоръчително) на основата на приятелството. Така и двамата се познават добре и са сигурни един в друг.
Live now, this is your time!
Няма лошо да се опита. Все пак риск печели, риск губи. А и щом е имало такива симпатии не говорим просто за приятелство.
"Million feelings,thousand thoughts, hundreds of memories all for that ONE person!" <3
Щом веднъж са усетили такива чувства "приятелството" им вече не е баш такова. Друг е въпроса дали ще опитат нещо по - сериозно ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами.. и за двете възможности съм съгласна.
Но аз бих предпочела да останем приятели, но не знам как бих реагирала ако съм в такава ситуация може би ще е по-добър варианта да се опита, но по-добре малко да изчакат докато са сигурни напълно в чувствата си и се изяснят със себе си.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Според мен е добре да започнат като приятели с облаги, така ако не се получи няма да има сърдити..
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
от приятелство после следват доста красиви връзки.![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Щом чувствата са налице.. няма накъдеа пък ако сте достатъчно зрели дори да не се получи, ще запазите приятелството си
аз мисля, че трябва да опитат
така или иначе ако чувствата нарастнат никога няма да имат старите си взаимотношения
зависи и от хората,но ако са сигурни,че не са моментни увлечения...трябва да опитат..![]()
+1Първоначално написано от iv4ety97
Нали точно това имам предвид - когато НЕ са сигурни.Първоначално написано от iv4ety97
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
По-хубаво от тва няма![]()