.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: :]

:]

малко неудобна тема.. на 13 съм.. но съм адски срамежлива .. какво да направя за да стана по-уверена в себе си?? ... амм.. още едно въпросче.. как се целува с език .. моля вии!! ако няк0й знае да ми обясни.. точно точно.. ще съм му благодарна

И за двете има едно решение-порастни.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Това стана много клеширано " ПорасТни,порасТни".Малка е и не и е ясно,лошо ли е направила,че се интересува и пита?

Голям фен Аватара на akinom
    http://vbox7.com/play:8d2d788f
    ето, учи се ;д..
    иначе за да станеш по- отворена.. се дръж като такава! Чети розови романи, спи гола, говори свободно по всякакви теми, изтегли си подходящи песни
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Цитирай Първоначално написано от puppy2
    Това стана много клеширано " ПорасТни,порасТни".Малка е и не и е ясно,лошо ли е направила,че се интересува и пита?
    Не знам дали е клИширано,но определено е вярно.И определено смятам че на 13 години има къде-къде по важни занимания от това да мисли как се целува с език.Макар че е похвално,че не пита дали е бременна.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Цитирай Първоначално написано от puppy2
    Не знам дали е клИширано,но определено е вярно.И определено смятам че на 13 години има къде-къде по важни занимания от това да мисли как се целува с език.Макар че е похвално,че не пита дали е бременна.
    Днешното поколение просто са/сме такива.Вече не е на мода да играеш на криеница,явно други неща са на мода сега...

Голям фен Аватара на Phobiaa
    На 13 си по-добре си седни на д*пето и учи,че ще държиш матура.Ще ти дойде времето и за целувки.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

..

хей.. аз го задавам просто каТо въпрос .. интеремно ми е :d .. доколкото за ученето.. знам.. наблягам..

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Като се запознаваш с нови хора, просто ще свикнеш да бъдеш около тях, да не се приесняваш толкова... С времето ще бъдеш по-уверена в себе си. Нормално е. Още си на 13 и тепърва ще научиш много неща, което включва и целувката. Не мисли, че е кой знае колко трудно... идва си отвътре.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Много дразните с тия глупости." СЕДНИ СИ НА ДУПЕТО ДА УЧИШ " ..Ще ме извиняваш ,но това е форум в който хората си споделят проблемите..съмнявам се че всички дето казвате " седни да учиш " учите много..тя пита как се целува с език и защо е срамежлива,а вие и отговаряте да ходи да учи..леле господи като ще пишете малумни мнения просто не ги пишете,идиотско е..

Супер фен Аватара на Stotii

Re: :]

Цитирай Първоначално написано от Lubcc
    малко неудобна тема.. на 13 съм.. но съм адски срамежлива .. какво да направя за да стана по-уверена в себе си?? ... амм.. още едно въпросче.. как се целува с език .. моля вии!! ако няк0й знае да ми обясни.. точно точно.. ще съм му благодарна
    Как очакваш някой да се обясни изкуството да целуваш някой с език във форум !?? С Практиката нещата ще се нареждат, всеки е преживял периода на 'некадърност' в този аспект (има и такива на които тепърва им предстои), но не мисля че е нещо за което трябва да се притесняваш в този момент. А отностно срамежливоста... отпусни се и се движи в по големи кръгове от хора, по възможност по 'отракани', и така рано или късно ще свикнеш да си себе си, въпреки че си с непознати и т.н

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от FashioN
    Много дразните с тия глупости." СЕДНИ СИ НА ДУПЕТО ДА УЧИШ " ..Ще ме извиняваш ,но това е форум в който хората си споделят проблемите..съмнявам се че всички дето казвате " седни да учиш " учите много..тя пита как се целува с език и защо е срамежлива,а вие и отговаряте да ходи да учи..леле господи като ще пишете малумни мнения просто не ги пишете,идиотско е..
    Когато станеш капацитет като тях и ти ще можеш да разбереш думите им. Това са морално извисени хора, изчели хиляди книги и достатъчно преживели и мъдри, за да пишат подобни писания.

По темата: За целуването ти дадоха по-нагоре доста добър материал. Действаш по-него. Що се отнася до самочувствието - то идва с мъжкото внимание и комплиментите. А те идват с добрия външен вид. Започнеш ли да постигаш него, пъзела започва маааалко по-малко да се нарежда.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си