- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Времето лекува"...,но всичко ли?
Аз не мисля, че "времето" лекува. Всичко зависи от психиката на човека. Тя ни лекува.
Не само времето, но и силна воля трябва ... Ако постоянно мислиш за това и си го поставяш на главата, няма начин скоро да се "излекуваш".
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Хората казват "Очи,които не се виждат дълго време се забравят" -нещо такова е.Времето лекува,но зависи от това колко си наранен.Понякога срещаш хора,които ти помагат да забравиш по-лесно колко те е боляло,въпреки моментите,които си се сещаш за миналото.Дори и да си сам дълго време...наистина се свиква и човек продължава напред-ако сам го е решил и наистина иска да продължи.
Времето лекува абсолютно всичко или по-точно осъзнаваш дали си е струвало да страдаш за нещо !
..минаха почти 7 месеца.. тогава за последен път му писах.. 2 седмици преди това за последен път го видях.. вече не ми е толкова болно.. преди беше много по-зле..
времето не точно лекува, а по-скоро притъпява болката. Някак си приемаш нещата..примиряваш се и ги оставяш на страна..
осъзнах, че колкото по-малко време прекарвах с него, толкова повече.. като, че ли се отърсвах от неговото влияние.. поглеждах от друга гледна точка..
вярно е, мислила съм за него.. през всичките тези 7 месеца, е добре де..последните 3 не се бях сещала. Последните няколко дни се сещам.. но като се сетя с кои хора бях миналата година по това време ии като знам, че с тези хора вече не мога да имам нищо общо.. убеждавам се, че е било за добро..
както и да е..отплеснах се..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't