.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Повече от фен

Проблеми с по-големите от училище!!!!!

От близо 3 месеца съм в ново училище и имам чуството, че хората не ме харесват много, много. Незнам какво съм виновна и с какво съм сгрешила.Държа се добре с всички, винаги съм усмихната и позитивна, никога не се оплаквам на другите като имам проблеми. Аз лично се определям като приятна компания и попринцип извън училище имам много приятели. Но в училище нещата стоят по различен начин. Всеки вече си е намерил подходящата компания с които да дружи само аз не.Преди седмица едно момиче от по-горните класове започна да се заяжда с мене без причина дойде и ми каза: " ти ква си грозна, не ме поглеждай дори е дойда и ще обурна" при което аз се изнервих, защото не съм такъв човек да стоя и да слушам как ме нареждат и и се развиках на момичето. В резултат на което на другия ден пак където се засека с нея по коридорите продължават обидите.Да не говорим за другите по-големите, които даже и не ме познават са решили че трябва да имат проблем с мен и не ме харесват и незнам къде греша.Просто се чуствам на едно чуждо място, където нямам приятели и половината хора ме мразят.Искам да ме посъветвате нещо как да постъпя и какво да правя.. а варянта да се преместя в друго учиклище е изключен пък и в крайна сметка аз не уча заради хората а заради това което ме влече.

Re: Проблеми с по-големите от училище!!!!!

Цитирай Първоначално написано от lolipop1
    От близо 3 месеца съм в ново училище и имам чуството, че хората не ме харесват много, много. Незнам какво съм виновна и с какво съм сгрешила.Държа се добре с всички, винаги съм усмихната и позитивна, никога не се оплаквам на другите като имам проблеми. Аз лично се определям като приятна компания и попринцип извън училище имам много приятели. Но в училище нещата стоят по различен начин. Всеки вече си е намерил подходящата компания с които да дружи само аз не.Преди седмица едно момиче от по-горните класове започна да се заяжда с мене без причина дойде и ми каза: " ти ква си грозна, не ме поглеждай дори е дойда и ще обурна" при което аз се изнервих, защото не съм такъв човек да стоя и да слушам как ме нареждат и и се развиках на момичето. В резултат на което на другия ден пак където се засека с нея по коридорите продължават обидите.Да не говорим за другите по-големите, които даже и не ме познават са решили че трябва да имат проблем с мен и не ме харесват и незнам къде греша.Просто се чуствам на едно чуждо място, където нямам приятели и половината хора ме мразят.Искам да ме посъветвате нещо как да постъпя и какво да правя.. а варянта да се преместя в друго учиклище е изключен пък и в крайна сметка аз не уча заради хората а заради това което ме влече.
    кажи на колко си за да знам дали ще мога да помогна по въпроса
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Повече от фен
    14

Град
    Ивагакуре
    Хах, и кво по-точно каза на въпросната "ГОЛЯМА" ?
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    София
    Потърси вината в себе си.

Повече от фен
    Търся я в себе си, но просто незнам с какво съм сгрешила че всички толкова ги дразня .. а иначе относно когато момичето ме нареди на мърша и така и така аз първо я попитах защо се държи така и после тя ми каза че не съм я кефела и затова .. и тогавва и казах да млъква.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Оф, тъпа надувка..
    Нали каза, че имаш приятели някакви приятели..викни ги да я оправят? А,тая на колко е?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

винаги съм усмихната и позитивна
    Някой хора това ги дразни..
    Мамка му.. и мен ме дразни

Град
    Плевен
    Не им обръщай внимание..чак ме е яд като го чета щото и аз бях така и още съм понякога.
    Но вече има кой да ме защитава в у.ще
    нищо че не искам .. всеки вече го страх да ми каже нещо там

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на xoxi
    Ако наистина никой не те харесва и не можеш да се сприятелиш с никой, то тогава наистина търси вината само в себе си. Не винаги другите са виновни.
    Това, че ти се определяш като приятна компания, не означава че е вярно. Има много голяма разлика от начина по който се виждаме ние и начина по който ни виждат останалите.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    Не им обръщай внимание..чак ме е яд като го чета щото и аз бях така и още съм понякога.
    Но вече има кой да ме защитава в у.ще
    нищо че не искам .. всеки вече го страх да ми каже нещо там
    И ти си вярваш..ХАХАХ
    (сори за спама)
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    Много неприятна ситуация. И аз отначало не се вписвах в класа си, изпокарах се с повечето, ама винаги имах 1-2 човека, които да ме харесват и нищожно подкрепят,но все пак подкрепят. Още повече имах подкрепата на класната. Съветвам те същото - да поговориш с класния ръководител и ти гарантирам 100% успех, защото тя ще знае как да постъпи , а и още повече ще си спечелиш една точка отгоре за това , че разговаряш зряло за проблемите си. Няма да се изложиш, гарантирам ти!

А относно тормоза на по-големи - в началното ме тормозеха така, пак 1 момиче без особена причина, но там се стигна и до Директор и тя престана , пък и сестра ми, която не знаеше, като научи , също ми оказа защита....И пак всичко в моя полза. Така, че отново те съветвам , ако има проблем НАПРАВИ ГО ПУБЛИЧЕН. Предизвиквай нещата, вместо те сами да идват и да те изненадват. Научи кое е момичето и се оплачи на класен, после отиди и при Директора при следващата обида. Както сама каза отишла си там да учиш, не да се караш с някого, щом има толкова голям проблем, нека го обясни на Директора.
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си