Много неприятна ситуация. И аз отначало не се вписвах в класа си, изпокарах се с повечето, ама винаги имах 1-2 човека, които да ме харесват и нищожно подкрепят,но все пак подкрепят. Още повече имах подкрепата на класната. Съветвам те същото - да поговориш с класния ръководител и ти гарантирам 100% успех, защото тя ще знае как да постъпи , а и още повече ще си спечелиш една точка отгоре за това , че разговаряш зряло за проблемите си. Няма да се изложиш, гарантирам ти!

А относно тормоза на по-големи - в началното ме тормозеха така, пак 1 момиче без особена причина, но там се стигна и до Директор и тя престана , пък и сестра ми, която не знаеше, като научи , също ми оказа защита....И пак всичко в моя полза. Така, че отново те съветвам , ако има проблем НАПРАВИ ГО ПУБЛИЧЕН. Предизвиквай нещата, вместо те сами да идват и да те изненадват. Научи кое е момичето и се оплачи на класен, после отиди и при Директора при следващата обида. Както сама каза отишла си там да учиш, не да се караш с някого, щом има толкова голям проблем, нека го обясни на Директора.