- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сгафих ли ?
Не си сгафила, спокойно. Не е станало нищо лошо. Това, че ти си поела инициативата те прави смешна само в очите на жените, което теб не те интересува. Нито едно момче не реагира с лошо впечатление на това, а в доста случаи е точно обратното. Единствената грешка, която си направила според мен е че ненадейно си изчерпала темите за разговор, които м/у двама непознати не са достатъчно много така или иначе. Сега, ако излезете разговора няма да ти е лесен. Всичко останало е ОК. Дори и това, че ти си го поканила е ОК, не се притеснявай. Ясно си му показала намеренията си. Твоята част от работата си я свършила, ако не перфектно, то поне не и зле. Проблема идва в неговото отношение. От това, което разбирам, той е незаинтересуван особено. Повярвай ми, няма момче, което да не може да отдели време за момичето, от което се интересува. Най-малкото ще започне веднага - "Ами, извинявай, но този уиикенд няма да мога, но в понеделник, вторник... съм свободен". Явно не те е харесал достатъчно. Правилното решение в момента е да спреш да контактуваш с него и да чакаш резултат. Като го получиш кажи ни, за да видим как можем да ти помогнем. Ако до една седмица не получиш отговор, но продължава да те човърка от вътре ще имаш право само на още едно последно съобщение, иначе ставаш жалка. То трябва да е добре обмислено. Ако на него клъвне - супер, ако ли не - няма да го бъде. Такава е реалността.
За пореден път ми се доказва тезата, че химията не влия добре на хората. Имам нужда да покунтактуваш с нормални хора. Явно досега не си попадала на такива...Първоначално написано от xKiFlA