- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да поправя нещата?
Здравейте на всички,
Преди 2 дни направих една голяма глупост, скарах се с приятелката си и убих доста голяма част от чувствата й към мен (не става дума за изневяра). Говорих с нея за това и ми каза, че времето ще си покаже дали чувствата й ще се върнатЧувствам се повече от ужасно и бих искал да ми помогнете, да ми кажете дали има начин да поправя стореното, да й докажа любовта си по някакъв начин? Защото `времето ще си покаже` ми звучи като на половина `не`, а това много ме плаши. Не искам да я загубя
![]()
Благодаря предварително![]()
Каква голяма глупост ?
Защото много си зависи от това каква е била глупостта.
И да, правилно си усетил, "времето ще покаже" си е почти "не", според мен.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Ами историята е доста дълга, но тя ми изневери веднъж и много съжеляваше, аз й простих. Преди няколко дни бяха на екскурзия и й се обаждах често, но се притеснявах че пак ще направи същата грешка и й се обадих за да й кажа да не прави глупости. Тя ми се ядоса и затвори телефона...така стана работата. Само моля без упреци, достатъчно се измъчвам![]()
Казала ти е така, защото е видяла че й нямаш доверие, което пък си е напълно нормално след като вече веднъж ти е кръшнала... След такава ситуация е логично да си загубиш доверието в нея. Мисля че не тя е тази, която трябва да ти се сърди в случая. Гадно е,когато някой не ти вярва, но тя сама си го е направила така и не трябва да търси вината у теб... Щом ти е изневерила значи нещо във връзката ви куца и нещо й е липсвало. Говорили ли сте на тая тема? Ти сигурен ли си, че можеш напълно да я простиш грешката и най-вече - че си заслужава да го направиш?
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не се впечатлявай чак толкова.
Като за начало каква беше толкова "глупостта", защото може и да не е била кой знае каква глупост, а твоята да е лигла и цупла и да го прави на голям проблем ;}
Изобщо, ей така бързо да ти изстинат чувствата от единия скандал ми се струва малко нереално, при положение, че и ти е изневерявала....
Недей да го вярваш много тва, че кой знае колко си сгафил - може да си търси извинение да те отреже под претекст, че си постъпил толкова ужасно, че чувствата й са се изпарили.
А иначе си е дразнещо да тероризираш по телефоните, ама ще знаеш за следващия път ;]
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Изневерила ти е веднъж и сега с най-нагло се сърди че и нямаш доверие !??? Не тя а ти трябва да я гледаш на криво и тя да се чуди как да оправи нещата .... Според мен не си заслужава да се дерзаеш пич... мацето не те заслужава (дори да не те знам какъв си) ...Първоначално написано от jghgh
Изневерила ти е и ти се сърди, че и нямаш пълно доерие.. и ти искаш да и се извиняваш..
Тя е тъпа и нахална а ти и ходиш по гъза.. Осъзнай се малко и я остави тя да тича след тебе в ситуацията : ) Изчакай наистина времето ще покаже, но не и се извинявай за нищо! Ако искаш всичко да е перфектно, зарежи я и ще видиш как изобщо няма да чака, ми ще тръгне да ти се извинява![]()
Не встъпвай в пререкания с празнодумците: речта владеят всички, умът е присъщ на малцина!
Мерси за отговорите, всички имате огромно право. Изглежда наистина не си струваБлагодаря отново!
Какво толкова си направил... Нищо според мен кой знае какво. Нормално е да и нямаш пълно доверие след това.Първоначално написано от vpowerrr
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...