Ти колко пъти си се сблъсквал с американската култура? Колко американци познаваш, с които общуваш всеки божи ден? Колко пъти си стъпвал в Америка? 0-1. Тези изводи са смешни, нелепи и нямащи нищо общо с реалноста. Може да има грозни американки, но има и грозни българки. Това е в семейството доминирала жената беше най-голямата простотия на света, която съм чел в последните година и половина от пребиваването ми във форума. За полицейската държава изобщо няма да го коментирам, защото ти явно не знаеш какво означава този термин изобщо. Или най-малкото не правиш разлика между фашистка Италия и днешен САЩ.
А това как Германия, Англия и САЩ ги завладявали от вътре, а ние сме си били добре ме спука от смях. Първо Германия, Англия, САЩ и Франция неслучайно започват да водят много по-консервативна политика за натурализиране на граждани. Докато при нас...ние си имаме 800,000 и поне още толкова цигани и както се множат по 8 по 8, а ние по 1-2 по 1-2 нищо чудно да изчезнем до 2050, както бяха предсказанията.
И престани да употребяваш термини, за които си нямаш и представа какво означават. Патриарха...матриархат. Единствената цивилизованан държава, в която има матриархат е Израел. И това означава начина, по който се определя дали едно дете е еврейско или не, а не кой доминира в отношенията.