.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

До кога ще копираме от Американците?

В офиса сме като роботи, един поглед вече е равен на изнасилване, някои жени крещят като някой мъж иска да им отвориш вратата или да им помогне с багажа както правят американките. Защо се чалнахме като тъпите американци и докога ще ги копираме?

Моля американците да:

- Спрат да се опитват да ни пробутват ГМО!
    - Спрат да пробутват своите ценности на държави като България. Това че сме по-малки от САЩ, не означава че трябва да ги копираме. Освен това стига попивахме тяхните псевдо морални ценности и тяхната пошла "култура".
    - Ние имаме не по-малко велика история от тях, а те са наследници на престъпници изгонени от Англия, на роби от Африка и на всякакви емигранти.
    - Нашите жени са триста пъти по-хубави от тяхните жени с конски издължени физиономии.
    - Да спрат да ни насаждат гей култура с подкрепата си за гей паради в София, тук тяхната фалшива либералност не върви. Как така хем са против полигамията, хем ЗА гейовете?! Нали са много либерални бе, ама защо имат двоен стандарт.
    - Да си приберат вересиите начело с нахалния американски посланник, който се бърка където не му е работата и си первишава правомощията! От накъде-накъде той ще се бърка в нашите вътрешно-държавни работи, кой е тоя Уорлик?! Ако почнат всички посланници да се показват по телевизията като него какво ще стане? Бойко защо го търпи?

--------------------------------------------------------------------------------------

И както едно момиче написа:

Мразя американците, понеже са надменни чифути, които откакт свят светува водят непрекъснато войни, изтребили са милиони човешки животи , за да демонстрират вечното си надмощие в политически и военен план. Мразя ги , защото откакто свят светува живеят с нагласата, че са явно някаква по-развита ''раса'' в човечеството, че са много повече от другите, че не видиш ли кой и къде да воюва - все ще са те, и накрая все ще се изкарват някви велики и почтени сили , правят си филмчета после за това, пеят си песнички сякаш възможно цялата галаткика се върти около тях и ЗАРАДИ тях. наистина ги мразя. Шибани копелета. Хвърлят атомни бомби избиват КУПИЩА невинен народ и накрая са големите герой. ФАК ОФ БЕ ОВЦЕ!!!! Няа стъпа в америка. Тъпаи с тъпаците му... бих се радвала аз пък на 1-2 атомни върху САЩ... и честно казано НЕ,не ми беше толкова жал за загиналите на 11 септември. Ей така защото има една фраза ''всичко се връща'' нали? Нали.. ''what goes around, comes around'' , нали ве умници? Не че съм няква безчувствена простачка, просто трябва някой да им бие 2 шамара да се освестят малко..че не държат света на длан.

Американската политика цивилизована? Заради постоянните войни и избиване на цивилни, заради окупацията на чужди територии, заради вмешателство в чужди политики или?

пс. то и момичето цивилизовано предлага цивилизовано да се хвърлят няколко цивилизовани атомни бомби в Дъмбфъкистан и да се проведе цивилизована политика на техен гръб
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на ZipFail
    Така е, американците водят най-мирната политика в света...това че почти няма световен военен конфликт в който не са участвали(над 20 пъти за подследните 70 години), при това като агресори, е просто в името на мира...

ПП: Военните операции в които САЩ за участвали като атакуваща страна са над 70 за 200 годишната им история..сами си правете изводите..

Американците са по-гадни и от руснаците.
    ПС. Стига си размахвал тоя аватар за готин ли се мислиш е не си. Мускули може и да имаш но тези които правят много мускули обикновено наваксват умствени липси. И стига си си слагай балони в шортите да ти изглеждат издути.

Град
    София
    Единственото нещо,за което не съм съгласен е,че там са отивали престъпниците.Напротив там са отивали смели и честни хора,стремящи се да създадат една нова и хубава държава и по-точно престъпниците от Англия са ги заточвали в Австралия и Южна Африка,а не в Америка...А иначе е истина,че Америка са мислят за най-великите,но в същото време са и умели стратези,винаги си подсигуряват гърба с други държави (Англия,Франция),а това цитирано от твоя приятел ми идва в повечко-еми дай да наречем цар Симеон чифут,защото е завладял Византийски територии и е разширил България...разбери,че всеки гледа неговата държава и хората в нея да са добре и не му пука за другите....не са само САЩ така...

Какви научни трудове бе като те гледам приличаш на някакво спасителче. Ех ама и претенции за интелект извади. Ако беше наистина умен щеше да си по-скромен и да не си развяваш полуголите снимки в интернет, а да си сложиш облечен аватар.

На 15 години ли ги написа тези научни тредове? Ти дори още не си студент па се правиш на учен.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    kskc94, Ако имаш какво да казваш по темата, казвай...

Момчето е страшно интелигентно и за разлика от теб наистина разбира от политика.

Още едно отклонение от темата с цел лични нападки на база липса на интелект и минимална способност за аргументация и излиташ за БАНгладеш.

Лека вечер.

И си припомни т.11, 12 и 2 от правилника за форума. Имаш късмет, че съм в добро настроение, защото по т.12 ти се полага моментален бан.

Да лижеш английски и американски задници не те прави интелигентен. А това да се друсаш с курвите в Студентски град още по-малко. Ти беше ли на протеста в Несебър?! Ти защити ли тези хора, които си търсят правата не нали?! Е аз ги защитих!

А защо си слабо информиран бе джанъм, нали имаш великите претенции? Кой не гледа новини, а?!

Град
    София
    Аз казах нещо.

Резултатът - бан за kskc1994.

Докато не се научи да мисли и да използва аргументи, а не личностни нападки.

Американските "мъже" не смеят гък да кажат на жените си. Те са по-скоро мекотели, а не мъже. Пък американките освен, че са грозни са и с противно поведение. Там ако мечтаеш за семеен уют те определят като човек с изостанали разбирания. Те уж се славят с толерантност, обаче ако се опитваш да им налагаш нашата култура се отдръпват и те набеждават за какъв ли не. А самите те ни набутват псевдо културата си чрез филмите и рекламите. Култура на един морален упадък. Култура, където семейството е съсипано, жените се женят само за да се разведат и да получат имущество, а мъжете са едни мекотели. Америка изобщо не е лъскавата опаковка, която ни се представя по медиите, и в която много българи вярват. Ако ние сме едната страна на монетата - пълно беззаконие, при тях е една полицейщина на всякакво ниво, една полицейска държава. Крайностите не са хубаво нещо, по-добре ако ще се емигрира да е в една държава, която да се намира в златната среда, да е по-умерена, да не е беззаконна като България, но и да не е полицейска като САЩ.

Така или иначе САЩ и Англия, но особено САЩ до тук бяха - от сега нататък държави, които до скоро смятахме за аутсайдери като Китай, Русия, дори Индия ще се развиват много по-бързо от САЩ и Обединеното кралство, докато те ще си затъват в тинята, убеждавайки се колко перфектни и щастливи са. А и нищо чудно мюсюлмунския ятаган да ги завладее, като гледам на там вървят нещата. В Лондон например вече мюсулманите са почти навсякъде, а и е пълно с индийци, англичаните са измествани от чужденци в работата им. Също и Германия - там турците ги завладяват отвъртре. Но аз се радвам за това - важно е ние да сме добре, те да се оправят, като се правят на много велики и либерални. На мен не ми се живее във феминизирана, Матриархална държава като САЩ, Швеция и Англия. Да замениш Патриархата с Матриархат си е от трън та на глог. Аз харесвам равенството, не Патриархата, още по-малко Матриархата.

Град
    София
    Толкова дълъг пост и толкова измислици в него.

Ти колко пъти си се сблъсквал с американската култура? Колко американци познаваш, с които общуваш всеки божи ден? Колко пъти си стъпвал в Америка? 0-1. Тези изводи са смешни, нелепи и нямащи нищо общо с реалноста. Може да има грозни американки, но има и грозни българки. Това е в семейството доминирала жената беше най-голямата простотия на света, която съм чел в последните година и половина от пребиваването ми във форума. За полицейската държава изобщо няма да го коментирам, защото ти явно не знаеш какво означава този термин изобщо. Или най-малкото не правиш разлика между фашистка Италия и днешен САЩ.

А това как Германия, Англия и САЩ ги завладявали от вътре, а ние сме си били добре ме спука от смях. Първо Германия, Англия, САЩ и Франция неслучайно започват да водят много по-консервативна политика за натурализиране на граждани. Докато при нас...ние си имаме 800,000 и поне още толкова цигани и както се множат по 8 по 8, а ние по 1-2 по 1-2 нищо чудно да изчезнем до 2050, както бяха предсказанията.

И престани да употребяваш термини, за които си нямаш и представа какво означават. Патриарха...матриархат. Единствената цивилизованан държава, в която има матриархат е Израел. И това означава начина, по който се определя дали едно дете е еврейско или не, а не кой доминира в отношенията.

Просто целия пост ме разби от глупости.

И се пиши мюсюлмани.

Добре, като сте толкова върли защитници на американците ще ви питам нещо:
    Защо едва ли не ми забранявате да НЕ харесвам САЩ и американците?
    Защо пък трябва да ги харесвам? Всеки има право на мнение да харесва или НЕ едно нещо, пък било то великата Империя на злото.

И още причини да не ги харесвам:
    - избраха си негър за президент
    - има негри
    - има много тлъсти хора
    - жените им са феминистки
    - живеят за да работят, а не обратното
    - здравната им система е пълен шит, нищо общо с канадската
    - обичат да налагат своята култура на малки държави като България и не очакват отпор
    - американският ни посланник Джеймс Уорлик многократно превишава правомощията си и постоянно се меси във вътрешно-държавни работи. Кой друг посланник се изказва по всички въпроси като него?
    - под неговия патронаж и под влияние на Запада сега всяка година има педалски паради в София.
    - съвсем като в Запада, моралът ни отиде на кино
    - в САЩ имат такъв морал, че там най-много се дрогират, най-много момичета проституират и се гърмят по училищата

Хич не ме интересува Америка даже, стига да не ни се месят в държавната политика. И да си взимат отрепката Уорлик обратно, на нас хора, които защитават педеругите не ни трябват! Те в САЩ нали има най-много педали и там нека си правят паради. Тук и България, и слава Богу все още имаме различни разбирания от тях. А и ако не мислите че САЩ е феминизирана държава, прочетете някой феминистки сайт, където се пише, че жените са по-висши от мъжете и едва ли не на всеки мъж се гледа като на потенциален убиец и изнасилвач.

DirtySouth, аз познавам доста американци и англичяни вече. За съжаление! Преди, като не познавах никой от тези държави и аз ги харесвах. Но после, като разбрах как живеят се отвратих от тях. Да не говорим как с армията си тероризират невинни граждани като в Ирак и къде ли не, само защото гледат собствения си интерес. Ами хайде тогава и ние да си гледаме интереса, що не завладеем Македония със сила. О, почакай! Ние сме мъничка държава и великите сили няма да позволя, а те имат право да убиват невинни граждани, дори в детска възраст по света! Е това двуличие много ме дразни.

Добре вие искате ли у нас да има педалски паради не мога да ви разбера?! Ами тогава защо няма парад на зоофилите и педофилите по тази същата логика?!

Интересно ми е американското лицемери е - подкрепят Турция по всякакви параграфи, обаче на тях не смеят да им наложат да правят гей паради, а ние правим. Значи приемат турската хомофобия, обаче тук трябва да е табу, така ли? Е, и нашата култура е кято цяло хомофобска. Това ми се струва откровен двоен стандарт. Защо не накарат турците да правят гей паради като са толкова отракани!?

anonymous546178
    Guest
    Кеша, грешиш малко. Не съм проамерикански настроен, всъщтност съм дори обратното, но твоите аргументи не струват. Българите сами приемат американската помия (не твърдя че цялата им култура е такава, просто от българите е приета "пошлата културя"). Гей паради има в България, защото има достатъчно лигави и "либерални" управници да го позволяват. Не можеш да отречеш, че Турция се развива със сериозна скорост, и това е една от причините САЩ да търсят сътрудничество (друга причина е удобното стратегическо разположение)
    Не съм много словоохотлив днес, но мисля че схвана идеята ми

п.п. използвай бутона редактирай....

Град
    София
    1. Научи се да си събираш мислите в един пост.
    2. Научи се да пишеш правилно и след това ми бъди толкова загрижен за България.
    3. Като се опитваш да "мразиш" нещо, поне използвай валидни аргументи.
    4. От всичките ти постове лъха безумна комплексарщина и тъпотия. Поредния тесногръд човечец, който чул нещо по телевизията и видял един дебел американец, но понеже не може да мисли, пише глупости.

Ла финито.

А и ако не мислите че САЩ е феминизирана държава, прочетете някой феминистки сайт, където се пише, че жените са по-висши от мъжете и едва ли не на всеки мъж се гледа като на потенциален убиец и изнасилвач.
    Ти сигурен ли си, че се развиваш добре? Какво очакваш да пише във феминистки сайт, че не е ли? Искам да ми намериш ЕДИН читав, сигурен извор на информация (CNN, Washington Post, NYT, The Economist, Reuters, Newsweek, BBC, Al Jazeera), където я пише тази неземна ПРОСТОТИЯ. Тръгнал да ми търси във феминистки сайтове..(фейспалм)

А това за гей парадите няма и да го коментирам даже...Америка ги била налагала.

Иди на доктор. Но и да идеш, няма да ти излекува комплексарщината и простотията.

ПС: По-добре не пиши в тоя раздел повече, защото има да ти се смеем на елементаристичното мислене с месеци.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си