- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Операция: Дядо Коледа
Драги съученици,
Както знаете, тази година почти няма зимна ваканция и ще се почива само от Коледа до Нова година. Това, според мен, не е никаква ваканция и е неуважение към учениците. Ученици организират протести срещу тази безсмислица, но реших че ще е най-добре ако организирам и аз един онлайн протест.
Планът е такъв:
В 20:00 часа 26 Ноември започваме масирана DDoS атака на сайта на МОН. Целта ни е да го свалим, в знак на протест към по-малката ни зимна ваканция. Програмата, която ще използваме се казва Low Orbit Ion Cannon (LOIC) и можете да си я свалите отaко нямате доверие на нашия mirrorКод:sourceforge (точка) net / projects / loic![]()
Всеки, който иска, може да участва.
Включете се и Вие! Да си извоюваме зимната ваканция!
Код:operaciq-dqdokoleda (точка) free (точка) bg
Браво, искрено подкрепям всякаква подобна инициатива, особено щом е сред учениците.Първоначално написано от odk2010
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
НЕпълнолетни лица не могат да стачкуват или да организират протести. Смешните фейсгрупи ще си останат само там, никой няма да ни увеличи ваканцията, та ако ще и 250 000 ученика да се включат в групата или да спре сайта на МОН, така че не виждам смисъл защо се хаби толкова много енергия по една загубена кауза.
Браво хакери...DDoS атака...нещо по-малоумно не можахте ли да измислите? Първо е наказуемо, второ и като свалите сайта на МоН какво? Пука им на черупката, сайта е направен за Вас потребителите...Като станеш пълнолетен и си плащаш данъците можеш да излезеш и да си протестираш колкото си искаш, сега слушаш и изпълняваш. (официално поне)
Приканвам всички хакери да се включат и да свалим сайта на мон(може да изтрием целия сайт на мон и цялата информация в него в знак на протест)
Първоначално написано от koko95
![]()
![]()
\
/ Браво браво xD xD
Always wanna play but never wanna loose
Деца, губите си времето за глупости. Сайта на МОН(както и над 90% от държавните сайтове) не заслужават повече от минута внимание, преди да откриеш поредният пропуск в сигурността му.
Выполнения: Земля в илюминаторе (7.1 Амфитон Усилитель Системы 100-AC-022) Обратная связь:
авторитетный ответ: 95.43.28.133
вторичный ответ: 85.14.6.98
Sponsored by: Реактивная Tехнология
Те 90% са направени колкото да има и като се кънектнат 500 човека и падат...Познавам хората които са създали доста от сайтовете на министерствата. Лично аз съм администрирал няколко и ако не ми беше претоварен графика както обикновено и те не бяха такива стипци може би щях да им оправя поне очевидните грешки. То всъщност си трябват направо нови....това си е като швейцарско сирене.
Именно затова обяснявам, че далавера в цялата работа няма. И да го гътнете, чудо голямо...той е за вас направен не заради тях![]()
Система в дупкатаПървоначално написано от GregoryHouse
![]()
Always wanna play but never wanna loose
Не сте никакви хакери, като го флууднете, така само губите.
Направете му една гугъл бомба![]()
драги съученици, дори и преврат да направите, няма да се смали шибаната ваканция, за която пискате като кучки... и май не осъзнавате, че ако ви дадат зимна, ше вземат от лятната...