.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Фен
    Град
    russe

аз и най-добрата ми приятелката харесваме едно момче

Фен
    Град
    russe

продължение...

Аз съм по-яката от двете ни, но въпросът е там, че той (да го наречем Владислав) е на мнение, че има време за тези неща и мисли само за учене, но се държи така сякаш ме харесва. А пък най-добрият му приятел ме харесва от около година. Но въпросът е там, че ,,Владислав" е толкова готин, умен, забавен, сладък.... изобщо момчето мечта. А и нямам никакво време, защото ще учим заедно само още една година. А най-добрата ми приятелка е толкова непостоянна.... в смисъл едни ден ще ми каже ,,харесвам го" , на следващият ,,не го харесвам" и това се повтаря постоянно, а аз съм сериозно хлътнала.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ами питай пича дали иска да сте заедно, кажи му че искаш. Приятелката ти си има глава на раменете, да се оправя.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    "Аз съм по-яката от двете ни" - тва ме хвърли в оркестъра. Щом сте най-добри приятелки, не би трябвало да се сравнявате по "якост" и какво ли още не. По темата - момъкът направо си те е отсвирил, не виждам смисъл да упорстваш. Ако имаше интерес и от негова страна, нямаше да пускаш глупави теми по форумите, а щяхте да сте заедно.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    "Аз съм по-яката от двете ни" - тва ме хвърли в оркестъра. Щом сте най-добри приятелки, не би трябвало да се сравнявате по "якост" и какво ли още не...
    Какво значение има приятелството в случая?! Не си ли виждал/а 2 приятелки, едната от които е супер красива, а другата е като кон?

Фен
    Град
    russe
    "Аз съм по-яката от двете ни" - тва ме хвърли в оркестъра. Щом сте най-добри приятелки, не би трябвало да се сравнявате по "якост" и какво ли още не. По темата - момъкът направо си те е отсвирил, не виждам смисъл да упорстваш. Ако имаше интерес и от негова страна, нямаше да пускаш глупави теми по форумите, а щяхте да сте заедно.
    Добре, вярно! Но въпросът е , че дойде ново момиче в класа и веднага реши, че аз и той сме гаджета! Правим си намеци и толкоз. Нито аз мога да се реша да направя ,,първата стъпка" , нито той! Когато говорим помежду си и на двамата ни е супер забавно и според останалите през цялото време се изчервяваме... може темата да ви е тъпа но за мен е важно - ако не беше нямаше изобщо да се занимавам!

Супер фен Аватара на Stotii
    Еми 'щом е толкова важно за теб просто говори с него... какво толкова ще стане, или ще те отреже директно или ще сте щастлива двойка.И в двата случея поне ще знаеш със сигурност кое от двете е, вместо да питаш интернет аудиторията какви са ви взаимоотношенията ...

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Еми 'щом е толкова важно за теб просто говори с него... какво толкова ще стане, или ще те отреже директно или ще сте щастлива двойка.И в двата случея поне ще знаеш със сигурност кое от двете е, вместо да питаш интернет аудиторията какви са ви взаимоотношенията ...
    аз си знам какви са ни взаимоотношенията - напълно объркани! просто моля за съвет, защото съм изпаднала в супер конфузна ситуация! изобщо нямам смелост да говоря с него за това. той се държи така все едно ме харесва, и ако е така какво ще стане с най-добрата ми приятелка? мога да се обзаложа, че ако станем гаджета ще спечеля него, но ще изгубя нея. А за мен тя е много важна!!! Знам какво ще кажете ,,Голямо приятелство - няма що!!! Видели едно момче и веднага забравили за дружбата си!!" И точно за това съм толкова объркана и се обръщам към интернет аудиторията! Защото тя ми е най-добра приятелка, а той-момчето за което си мисля денонощно, сънувам го и прочие! Просто не знам какво да правя.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NeRoX
    "Аз съм по-яката от двете ни" - тва ме хвърли в оркестъра. Щом сте най-добри приятелки, не би трябвало да се сравнявате по "якост" и какво ли още не...
    Какво значение има приятелството в случая?! Не си ли виждал/а 2 приятелки, едната от които е супер красива, а другата е като кон?
    Добре, може едната да е по-привлекателна, дори е много вероятно. Но някак не ми се връзва щом са приятелки, да използва изрази като "по-яка". Както казах по-горе, не би трябвало да се сравняват коя е по-хубава, по-общителна, по-интелигентна... Момчето само трябва да направи избора си. Всъщност то вече го е направило - не иска да има нищо с авторката.

"най-добрата ми приятелка", "аз съм по-яката от двете", "най-добрата ми приятелка е толкова непостоянна".
    И наградата за най-добра приятелка на годината печели.... мартиту от 6 клас, попаднала в страшен любовен триъгълник.

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от NeRoX
    Добре, може едната да е по-привлекателна, дори е много вероятно. Но някак не ми се връзва щом са приятелки, да използва изрази като "по-яка". Както казах по-горе, не би трябвало да се сравняват коя е по-хубава, по-общителна, по-интелигентна... Момчето само трябва да направи избора си. Всъщност то вече го е направило - не иска да има нищо с авторката.
    моля стига сте говорили неща от сорта на ,,Момчето само трябва да направи избора си. Всъщност то вече го е направило - не иска да има нищо с авторката." при положение, че и аз не съм сигурна за това, а вие най- малко може да знаете! просто ви моля за съвет, защото при други обстоятелства бих му казала, че го харесвам, но сега е по сериозно! ако го направя ще изгубя най-добрата си приятелка, без която не мога! вече казах - държи се така сякаш ме харесва. И най-вероятно е така, защото той не се държи така с никое друго момиче! Просто съм много объркана...

Е тогава кво питаш? Харесва те и това е. Кажи му ти, явно го е срам. Пък за най-добрата приятелка, айде недей да лицемерничиш.

Фен
    Град
    russe
    А и не става въпрос дали има интерес от негова страна, пуснах ,,глупавата тема" заради приятелката си!

Абе и ти очевидно не знаеш какво искаш...

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Тогава много добре си помисли дали си струва да загубиш най-добрата си приятелка заради едно момче.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от sabaton94
    Е тогава кво питаш? Харесва те и това е. Кажи му ти, явно го е срам. Пък за най-добрата приятелка, айде недей да лицемерничиш.
    въпрос: за какво ми е да си губя времето и да лицемернича в интернет??? просто искам съвет - това е! на всеки може да се случи!

Даа, очевидно съм използвал прекалено сложна дума за 12-годишното ти мозъче, пълно със Листопад и цигари. Просто ако това е отношението ти към "най-добрата ти приятелка" не и завиждам.

Супер фен
    "Вие най-малко можете да знаете"? То че е така, така е, но щом си наясно не виждам смисъл да ни питаш.

Фен
    Град
    russe
    Даа, очевидно съм използвал прекалено сложна дума за 12-годишното ти мозъче, пълно със Листопад и цигари. Просто ако това е отношението ти към "най-добрата ти приятелка" не и завиждам.
    добре де какво лошо има че не искам да изгубя приятелката си заради едно момче??? ако според теб аз лицемернича - ок! всеки има право на мнение. важното е, че аз знам, че това не е така!

Не е т`ва бе, моме. Хем казваш, че ти е най-добра приятелка, хем казваш, че ти си била по-яката, тя е била несериозна и т.н. Ей т`ва е лицемерието, ай?

Фен
    Град
    russe
    Не е т`ва бе, моме. Хем казваш, че ти е най-добра приятелка, хем казваш, че ти си била по-яката, тя е била несериозна и т.н. Ей т`ва е лицемерието, ай?
    като казвам че е несериозна имам предвит, че един ден е влюбена в него, а на следващият го няма за нищо и така... според мен не лицемернича, защото съм го казвала и на нея и тя знае мнението ми за държанието и. просто си казвам мнението - това е...

Добре бе, все едно. Казвала ли си и, че си по-яка от нея?
    Пише се предвиД.

Фен
    Град
    russe
    а това, че съм по-яка от нея.... много хора го мислят, а и не е лошо човек да има самочувствие и в същото време да го е грижа за приятелите му!!!

Хех адаша трябва да разбере,че го харесваш първо

Фен
    Град
    russe
    Цитирай Първоначално написано от bloodandhonour88
    Хех адаша трябва да разбере,че го харесваш първо
    ако става въпрос целия клас знае че го харесвам - едва ли му е обегнало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си