- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- аз и най-добрата ми приятелката харесваме едно момче
Аз съм по-яката от двете ни, но въпросът е там, че той (да го наречем Владислав) е на мнение, че има време за тези неща и мисли само за учене, но се държи така сякаш ме харесва. А пък най-добрият му приятел ме харесва от около година. Но въпросът е там, че ,,Владислав" е толкова готин, умен, забавен, сладък.... изобщо момчето мечта. А и нямам никакво време, защото ще учим заедно само още една година. А най-добрата ми приятелка е толкова непостоянна.... в смисъл едни ден ще ми каже ,,харесвам го" , на следващият ,,не го харесвам" и това се повтаря постоянно, а аз съм сериозно хлътнала.![]()
![]()
![]()
![]()
Ами питай пича дали иска да сте заедно, кажи му че искаш. Приятелката ти си има глава на раменете, да се оправя.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
"Аз съм по-яката от двете ни" - тва ме хвърли в оркестъра. Щом сте най-добри приятелки, не би трябвало да се сравнявате по "якост" и какво ли още не. По темата - момъкът направо си те е отсвирил, не виждам смисъл да упорстваш. Ако имаше интерес и от негова страна, нямаше да пускаш глупави теми по форумите, а щяхте да сте заедно.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Какво значение има приятелството в случая?! Не си ли виждал/а 2 приятелки, едната от които е супер красива, а другата е като кон?Първоначално написано от Ssummerjam
Добре, вярно! Но въпросът е , че дойде ново момиче в класа и веднага реши, че аз и той сме гаджета! Правим си намеци и толкоз. Нито аз мога да се реша да направя ,,първата стъпка" , нито той! Когато говорим помежду си и на двамата ни е супер забавно и според останалите през цялото време се изчервяваме... може темата да ви е тъпа но за мен е важно - ако не беше нямаше изобщо да се занимавам!Първоначално написано от Ssummerjam
Еми 'щом е толкова важно за теб просто говори с него... какво толкова ще стане, или ще те отреже директно или ще сте щастлива двойка.И в двата случея поне ще знаеш със сигурност кое от двете е, вместо да питаш интернет аудиторията какви са ви взаимоотношенията ...![]()
аз си знам какви са ни взаимоотношенията - напълно объркани!Първоначално написано от Stotii
просто моля за съвет, защото съм изпаднала в супер конфузна ситуация! изобщо нямам смелост да говоря с него за това. той се държи така все едно ме харесва, и ако е така какво ще стане с най-добрата ми приятелка? мога да се обзаложа, че ако станем гаджета ще спечеля него, но ще изгубя нея. А за мен тя е много важна!!! Знам какво ще кажете ,,Голямо приятелство - няма що!!! Видели едно момче и веднага забравили за дружбата си!!" И точно за това съм толкова объркана и се обръщам към интернет аудиторията! Защото тя ми е най-добра приятелка, а той-момчето за което си мисля денонощно, сънувам го и прочие! Просто не знам какво да правя.
Добре, може едната да е по-привлекателна, дори е много вероятно. Но някак не ми се връзва щом са приятелки, да използва изрази като "по-яка". Както казах по-горе, не би трябвало да се сравняват коя е по-хубава, по-общителна, по-интелигентна... Момчето само трябва да направи избора си. Всъщност то вече го е направило - не иска да има нищо с авторката.Първоначално написано от NeRoX
"най-добрата ми приятелка", "аз съм по-яката от двете", "най-добрата ми приятелка е толкова непостоянна".
И наградата за най-добра приятелка на годината печели.... мартиту от 6 клас, попаднала в страшен любовен триъгълник.
моля стига сте говорили неща от сорта на ,,Момчето само трябва да направи избора си. Всъщност то вече го е направило - не иска да има нищо с авторката." при положение, че и аз не съм сигурна за това, а вие най- малко може да знаете! просто ви моля за съвет, защото при други обстоятелства бих му казала, че го харесвам, но сега е по сериозно! ако го направя ще изгубя най-добрата си приятелка, без която не мога! вече казах - държи се така сякаш ме харесва. И най-вероятно е така, защото той не се държи така с никое друго момиче! Просто съм много объркана...Първоначално написано от Ssummerjam
![]()
Е тогава кво питаш? Харесва те и това е. Кажи му ти, явно го е срам. Пък за най-добрата приятелка, айде недей да лицемерничиш.
А и не става въпрос дали има интерес от негова страна, пуснах ,,глупавата тема" заради приятелката си!Първоначално написано от Ssummerjam
Абе и ти очевидно не знаеш какво искаш...
Тогава много добре си помисли дали си струва да загубиш най-добрата си приятелка заради едно момче.
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
въпрос: за какво ми е да си губя времето и да лицемернича в интернет??? просто искам съвет - това е! на всеки може да се случи!Първоначално написано от sabaton94
Даа, очевидно съм използвал прекалено сложна дума за 12-годишното ти мозъче, пълно със Листопад и цигари. Просто ако това е отношението ти към "най-добрата ти приятелка" не и завиждам.
"Вие най-малко можете да знаете"? То че е така, така е, но щом си наясно не виждам смисъл да ни питаш.
добре де какво лошо има че не искам да изгубя приятелката си заради едно момче??? ако според теб аз лицемернича - ок! всеки има право на мнение. важното е, че аз знам, че това не е така!Първоначално написано от sabaton94
Не е т`ва бе, моме. Хем казваш, че ти е най-добра приятелка, хем казваш, че ти си била по-яката, тя е била несериозна и т.н. Ей т`ва е лицемерието, ай?
като казвам че е несериозна имам предвит, че един ден е влюбена в него, а на следващият го няма за нищо и така... според мен не лицемернича, защото съм го казвала и на нея и тя знае мнението ми за държанието и. просто си казвам мнението - това е...Първоначално написано от sabaton94
Добре бе, все едно. Казвала ли си и, че си по-яка от нея?
Пише се предвиД.
а това, че съм по-яка от нея.... много хора го мислят, а и не е лошо човек да има самочувствие и в същото време да го е грижа за приятелите му!!!Първоначално написано от sabaton94
ако става въпрос целия клас знае че го харесвам - едва ли му е обегналоПървоначално написано от bloodandhonour88
![]()