- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако можете да ми помогнете..:)
ЗдравейтеС моя приятел сме заедно от 5 месеца..Винаги още в началото на връзката ни все аз му званя да се виждаме.Всеки ден сме заедно.Та исках да ви питам какво да направя за да ме търси той по-често и да иска да се виждаме и аз да виждам това,че иска..да бъда малко по-безразлична или поне да се правя на такава или какво?Просто искам той да ме търси по-често от колко аз него.Може да ви се жижда тъпа темата,но не мисля,че ви пречи да дадете някой съвет.Благодаря
![]()
Просто спри да го търсиш, да видиш какво ще стане.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мога да спра да го търся ама не ме свърта на едно място...Ще пробвам де.А мислите ли,че като се виждаме всеки ден..и постоянно сме заедно ще си омръзнем?
![]()
Ами ти и той сте от 5 месеца заедно ...Аз и моя сме от почти 11 ...
И до ден днешен няма и ден, в който да не сме се видели и да ти кажа честно - за сега не сме си омръзнали и така като гледам - няма такива изгледи. ;рр И напълно те разбирам като казваш, че не те свърта на едно място, ако не му звъннеш известно време.
Но .. не е лошо наистина да опиташ.
I'm inlove with a criminal...
Както каза NomNomNom спри да го търсиш.. за няколко дни да видиш какво ще стане.. : ))
Това, че ходите не е причина светът ти да се върти около него - т.е да се чудиш какво да правиш, когато не сте заедно. Имаш си приятели, имаш си неща, които обичаш да правиш. Занимавай се с тях и го остави малко той да те погони.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Първоначално написано от Ssummerjam
+1
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
Благодаря ви многоЩе се вслушам в съветите ви със сигурнос
![]()
![]()
...т
Виж колкото и да е отчайващоо истината е че 5 месеца са много време.Той е свикнал така и да спреш да му обрущаш внимание процента да те потърси е 2%.Разбирам да е 1-2 месец ,но това е 5!
Ти си виновна , за това че не те търси често.
Но може да пробваш с безразличността и да видиш какво ще стане.Ако ли не ти обърне внимание - ти не го интересъваш.Прави со сама сметката.
+точно и ясноПървоначално написано от NomNomNom
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199