Значии.. всяка нощ санувам "мокър" сън с един от най-добрите ми приятели.. Никога не съм имала нещо общо с него .. Незнам защо ми влияе така.. Супер неудобно ми е като го видя ..![]()
Винаги се цели в Луната.. И да не я оцелиш, поне ще си сред звездите
Не трябва да ти е неудобно просто се прави, че нищо не е станало. Докато до "Никога не съм имала нищо общо с него" това е добре една издънка и няма да си говорите с години![]()
Имам една дума за теб: ГРЕДА !
За какъв мокър сън става въпрос? Не можем да дадем мнение при положение, че не знаем какво точно сънуваш и най-важното - емоцията, която изпитваш по-време на съня (щастлива, огорчена, ужасена...?)
И нека все пак не забравяме, че сънищата са израз на подсъзнанието ни..![]()
Ми по-скоро щастлива ..
Браво!
.. Принципно твърдят, че сънищата никога не са безмислени, просто смисъла понякога може да е скрит, но след като снощи сънувах, че аз и приятеля ми сме екшън герои изпратени на тайна мисия, а аз бях дегизирана като Бритни Спиърс леко се поотказах да вярвам в това. Може би просто подсъзнанието ти нещо се ебава с тебе. Радвай се поне, че не е съзнанието, защото, ако сега живееш срещу лудницата, тогава щеше да вижееш с/у вас..![]()
What the...?!Първоначално написано от FreakBitch
![]()
ПТ- Това е знак! Обаче не знам какъв ... сещам се само за едно нещо,искаш да те напляска? О.о
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Аз какви сънища съм сънувала... - мога да ти разправям до припадък!Но конкретно за твоя - рябва да описваш по-подробно случката ти! Принципно, сънищата са плод на подсъзнаението и в обикновено значат нещо!
![]()
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
аз пък като се сънувам мокри сънища не си ги спомням.. нямам усещането,че съм сънувала обаче аъм мокра..
Това е знак !!! Той може би е мъжа на живота ти
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
защо реши така
![]()
Не мисля, че това са "мокри" сънища. Просто си се напикала в леглотоПървоначално написано от fi7ify
![]()
Same shit,different day .
И аз съм имала подобни сънища и неса били с мъжът на живота ми.Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
![]()
![]()
Може да изпитваш нещо, за което да незнаеш. Иначе закакво ще го сънуваш ?![]()
не се напикавам ....правя разлика между двете просто нямам спомени да съм сънувала
виж,хубаво е да имаш мокри сънища!!! аз лично имам много!!! най-често сънувам мръсотийки след като заспивам с мисълта за подобни.
така че помисли дали не си мислиш за това преди сън.
освен това...много по добре е на сън, отколкото в реалността,стават гафофе и т.н.
и още нещо: няма лошо че ти е приятел,просто както преди това беше писано,нправи се че нищо не се е случило,защото е така. и най-вероятно скоро или ще спраш да сънуваш приятеля си или просто ще сънуваш друг. поне така си мисля де. аз доста често си сменям "героите". не че е нарочно,просто се случва така. обичам си сънищата.
аз имам мокри сънища с кучета и раци , те ли са мойте половинки в живота!!!!!!
Feed The Trols
Той може би е мъжа на живота ти
аз пък сънувах че чукам приателката на най-добрия ми приател във вана и беше супер реално. После трябваше да ходя на даскало .
Първоначално написано от 73D
![]()
![]()
![]()
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.