- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересни запознанства!
Здравейте,нова съм във форума!
ИСКам да ви попитам как да се запозная с едно момче от моето училище! (знам,че има няколко такива теми,но не ми свършиха работа,защото не мога да отида просто при него и да му кажа;''здрвей,аз съм еди коя си''!) НЕзнам- просто ми е странно.
Затова искам ако някой има по оригинални идеи за запознанства да ги сподели тук! Или ако някой е имал такива интересни запознанства също. Може би ще помогне и на други хора!![]()
![]()
Да, не му казва "Здрасти, аз съм...", а му кажи "Здрасти! Може ли да се запознаем?" Нещата са доста по просто отколкото си мислиш. Особено в насока момиче -> момче. Тия перфектни запознанства често стават само по филмите. Ако ти се занимава с глупости, за рождения му ден вземете една голяма торта и ти изскочи като еротична танцьорка и даже той ще се запознае с теб.![]()
Добре дай малко повече информация за това кой клас сте, в какви среди се вдижи той, ти,, така искам да се запозная с момче е малко трудно да гадае човек, не мислиш ли !?
АЗ съм на 14 той на 16 и в другата смяна!!![]()
Пушите ли, нещо общо да ви свързва, знаеш ли нещо за него като цяло !??Първоначално написано от crazyfrog
ПС : иначе идеята за тортата ми допадна![]()
![]()
Знам как се казва!!! Знам в каква паралелка е. Мисля,че живее в моя квартал.
Това, че сте в различни смени изобщо не е добре. Много ти спъва нещата. Ако ще и личната му карта на изуст да знаеш това няма да промени нещата. Докато не го заговориш с него си оставаш няква мадама там от другата смяна. Мисли къде може да се видите "случайно"
Знам го това :P
Удари го с тухла, после му се извини. Много е УригиналнУ.
Кво се чудиш? Както казаха по-горе запознанства момиче->момче са лесни, ако си готина, още по-лесно...
Да отида някой път при него когато идва на училище примерно а пък аз си тругвам и просто да му кажа Здравей,искаш ли да се запознаем или нещо от сорта. НЕзнам ама тва ми са струвва някво странно. Знам 4е не може да стане като по филмите но...
Може да пробваш с фейсбук... да го "сръчкаш" или да му поискаш приятелство ... не е идеална идея щото е много по добре ин риъл лайф но...![]()
улавяш моментаПървоначално написано от DaSparKonE
а иначе .. наистина това,че сте различни смени би било някаква спънка в началото,постепенно ако и той прояви интерес според мене нещата могат да се променят.Каква оригинална идея бих ти дала,и самата аз си нямам идея
Както другите казаха,най-лесното е да отидеш и да му кажеш "Здрасти,може ли да се запознаем",но би било по-добре ако е сам,без приятели наоколо,защото може да ти стане малко неловко
Аз така бих постъпила
![]()
Трябва ти общ приятел или познат да ви запознае,защото не виждам да имаш смелост да отидеш и да се запознаеш с него.Аз миналата година в дск,исках да се запозная с едно момче и отивам аз в неговата стая и тъкмо да кажа нещо и виждам една от моя клас там и тя ми вика`кво ти трябва ` и аз `съптветно да се запозная с едно момче и го посочих`и тя `аз не го познавам ама ще те запозная` много готинко се получи,жалко,че бързо ми омръзна.![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ъъъ умната ми главица измисли,че може да го питаш дали има някъв учебник![]()
аре бе по цял ден киснете в скайп или фейсбук,кое му е сложното ?!
ами проблема е там,че не можем да се засечем:в момента той е смяна аз първа. пък той все ходи с едно колело и кара бързо така,че не мога да го настигна по пътя.
ами изпусни му гумата на байка, и после му предложи помпа![]()
Така ще имате достатъчно време да си размените имената, скайп, фейсбук и т.н
![]()
![]()
![]()
Страхотна логика!!! Тва за гумите не е чак толкова лоша идея ама после кво мога да направя като му ги спукам или спусна![]()
![]()
Лоша идея от сега ти казвамИли поне ако ще го правиш не ги пукай че помпа няма да помогне.Намери го в фейсбук или в някой сайт за запознанства ако си по-срамежлива.Иначе най-добрия вариан е да действаш директно.
ПС Дойде ми една идея-понаучи малко темата за колелата,отиди с колело на училище или ако нямаш направо го питай нещо свързано с темата колелета.Искай някакъв съвет.Така хем ще се запознаеш,хем няма да изглежда странно,хем може да научиш нещо ново![]()
Имам му феисбука,но досега не е влизал.така че нищо не мога да направя.знам 4е има опция да го сръ4кам или да му пиша лично съобщение,но незнам... не съм много опитна
Здравей, ако ти изпусна гумите на байка, колко време ще ти е достатъчно да си ги напомпиш с тази помпа... By The Way аз съм "Пенка" какъв ти е скайп/тел.номер/ICQ .... !???Първоначално написано от JustMe92
![]()
^ тва ми хареса,но казах 4е не влиза във фейсбук...може на живо...незнам..както казах не съм много навътре в тея неща
благодаря ти все пак
![]()
Не съм споменал фейсбук, поискай телефонен номер, нещата по телефона са коренно различни от интернет... по гласа можеш да разбереш адски много за един човек, това какво иска или не иска ... иначе радвам се че съм помогнал![]()
искаш да кажеш тва да му го кажа на живо.4е пак не разбрах,смисъл ти каза ''телефон'' а докато се добера то телефона ?
А ти това за гумата каде си мислеш, че ще му го кажеш.. по интернет лиПървоначално написано от crazyfrog
![]()
![]()
Сядаш му на колелото с помпата в ръка и като те пита облещено "Ти пък ква си" .... "Аз съм от международната организация по контрол на колоездачите, и се нуждая от телефонния ти номер за да се разберем допълнително, кога да обсъдим правилата за движение по улиците в някое уютно заведение![]()
![]()
"
Това е поредната идея, която ми хрумва, свързана с колелото му... бъди красива и забавна мацка ... повярвай ще го оцени![]()