- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Интересни запознанства!
така,писах му във фейсбук и той ми отговори и каза ако искам в неделя да отида на курсове по физика и там може да си побъбрим то4но това написа.аз казах,4е ще си помисля. но днес му написах 4е няма да ходя.това не му го казах,но ще бъде малко неудобно поне според мен да се изръся там . те са по големи и аз нищо няма да и разбера на тая физика. снощи като си писахме пъво му намекнах,4е е ужасно с тея съобщения там във фейсбука,той не отговори,после му казах директно:я си дай скайпа,4е не ми се виси цяла ве4ер тука. той каза 4е си цъкал от телефона. разбрах 4е нещо не иска да си дава скайпа де.тази ве4ер му писах 4е няма да идвам на тези курсове и той влезе на линия,но не ми отговори.
какво да правя от тука нататък?
Откажи се.. Не го търси известно време..
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
A защо не използва идеята с байка![]()
![]()
Иначе Излишната ти го каза, остави го за няколко дена, пък ще видим![]()
гадното женско мисленеПървоначално написано от izlishna
тъпите ви стратегии
по темата: Настоявай ! Кажи му, че искаш да се видите насаме
Направи се на луда и кажи, че ти трябва помощ по физика или някакъв предмет, примерно..
Предложи му да карате колело, заведи го някъде извън града, седнете някъде ..има опции... момиче си. Няма нищо по-хубаво от момиче, което настоява и прави усилия за подобно нещо. На изчезване сте, повечето (99,9%) са като онзи индивид, който цитирам.![]()
Намери го някой път например когато правиш купон!Отиди,представи се и го покани на купона .. Давам пример .. Пък ти ако щеш на РД,на сватба го кани xД
Стотиии,КЪДЕ СИ?? охх,едни ми казват да му оиша други-НЕ... ОБъркана съм!
Значи, разбираш къде живее и отиваш по хавлия или по кърпа още по добре.. Звъниш на вратата и му казваш, че ти е спряла топлата вода, ако може да използваш банятатогава ако не те забележи не знам
![]()
Първоначално написано от Stotii
Хахахахе т'фа вече е идея!
Първоначално написано от sunriseundershadow
![]()
![]()
![]()
![]()
Фроги, аз ти дадох идея... личния контакт си е личен контакт... не е като скайп/фейсбук и т.н. Погледни имаше една тема озаглавена фейсбук, на която можеш да се хилиш на воля![]()
![]()
![]()
Имало и по-ззле от мен!
Откажи се, нищо няма да стане.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Защо така мислиш?![]()
Реализъм по-скоро!
Жабче, не знам защо мисля така. Прочетох цялата ти тема и всички съвети.. и някак си така реших. Дано греша!
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Пиши му " предлагам реванш, вместо курса по физика - една разходка/кафе"![]()
Като го видиш в даскало му кажи:
,, Здрасти.. помниш ли ме .. писахме си''
и после измисли нещо от сорта.. а като се замислих тая физика наистина много ми куца ( и тук няква закачлива усмивка ;д ) как си след уч- ще, да се разберем някъде да се видим.. изчакваш го да ти отговори и после.. да ти дам ли номера си да ми звъннеш.. вадиш един молив за устни и му го пишеш на ръката... не е ли, оригинално? ;д
Не......... много е елементарно, просто се притесняваш и не мислиш реалноБъди спокойна, отпусни се вс.. ще се нареди... само ако решиш да ми използваш съветите ;д.. прави малки паузи и го оствяй да отговаря не всичко на веднъж ;д.. Хайде, успех!
http://vbox7.com/play:dd4b6909
Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)
turmionkatilot...имаш интересно мислене. Всички феминистки списания съветват "Прави се на недостъпна, бъди загадъчна, не му предлагай среща..." Това е, когато момчето проявява интерес към момичето и трябва да я спечели. Но какво да прави момичето, когато тя е тази, която го е харесала първа? Аз лично винаги съм се чудела какво да правя в ситуации като втората и никога не съм могла да реагирам адекватно, така че нищо не се е и получавало.
Съветвам авторката да настоява, но честно казано не знаех, че се харесва на момчетата.
blagodaria vi
абе фроги... какво стана в крайна сметка.. свали ли пича![]()
![]()
не,не![]()
можем да се засечем никъде! не съм го виждала от 2 3 дена някъде Shit SHit Shit!
е не си ли лафиш с него някакси... не го ли виждаш хич ( като изкл. тея няколко дни )
ами,освен онова което си писахме преди седмица някъде за физикатане сме друго! не ми е писал ве4е
не си струва пича май май .... язък за всичките усилия дето хвърли