.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    така,писах му във фейсбук и той ми отговори и каза ако искам в неделя да отида на курсове по физика и там може да си побъбрим то4но това написа.аз казах,4е ще си помисля. но днес му написах 4е няма да ходя.това не му го казах,но ще бъде малко неудобно поне според мен да се изръся там . те са по големи и аз нищо няма да и разбера на тая физика. снощи като си писахме пъво му намекнах,4е е ужасно с тея съобщения там във фейсбука,той не отговори,после му казах директно:я си дай скайпа,4е не ми се виси цяла ве4ер тука. той каза 4е си цъкал от телефона. разбрах 4е нещо не иска да си дава скайпа де.тази ве4ер му писах 4е няма да идвам на тези курсове и той влезе на линия,но не ми отговори.

какво да правя от тука нататък?

Откажи се.. Не го търси известно време..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Супер фен Аватара на Stotii
    A защо не използва идеята с байка
    Иначе Излишната ти го каза, остави го за няколко дена, пък ще видим

Цитирай Първоначално написано от izlishna
    Откажи се.. Не го търси известно време..
    гадното женско мислене тъпите ви стратегии

по темата: Настоявай ! Кажи му, че искаш да се видите насаме
    Направи се на луда и кажи, че ти трябва помощ по физика или някакъв предмет, примерно..

Предложи му да карате колело, заведи го някъде извън града, седнете някъде ..има опции... момиче си. Няма нищо по-хубаво от момиче, което настоява и прави усилия за подобно нещо. На изчезване сте, повечето (99,9%) са като онзи индивид, който цитирам.
    МетЪл и Хардкор ТехНо му е майката !

http://vbox7.com/play:4af5af29 - поздравче

Намери го някой път например когато правиш купон!Отиди,представи се и го покани на купона .. Давам пример .. Пък ти ако щеш на РД,на сватба го кани xД

Стотиии,КЪДЕ СИ?? охх,едни ми казват да му оиша други-НЕ... ОБъркана съм!

Значи, разбираш къде живее и отиваш по хавлия или по кърпа още по добре.. Звъниш на вратата и му казваш, че ти е спряла топлата вода, ако може да използваш банята тогава ако не те забележи не знам

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Цитирай Първоначално написано от crazyfrog
    искаш да кажеш тва да му го кажа на живо. 4е пак не разбрах,смисъл ти каза ''телефон'' а докато се добера то телефона ?
    А ти това за гумата каде си мислеш, че ще му го кажеш.. по интернет ли
    Сядаш му на колелото с помпата в ръка и като те пита облещено "Ти пък ква си" .... "Аз съм от международната организация по контрол на колоездачите, и се нуждая от телефонния ти номер за да се разберем допълнително, кога да обсъдим правилата за движение по улиците в някое уютно заведение "
    Това е поредната идея, която ми хрумва, свързана с колелото му... бъди красива и забавна мацка ... повярвай ще го оцени

Хахахах е т'фа вече е идея!

Цитирай Първоначално написано от sunriseundershadow
    Значи, разбираш къде живее и отиваш по хавлия или по кърпа още по добре.. Звъниш на вратата и му казваш, че ти е спряла топлата вода, ако може да използваш банята тогава ако не те забележи не знам

Фроги, аз ти дадох идея... личния контакт си е личен контакт... не е като скайп/фейсбук и т.н. Погледни имаше една тема озаглавена фейсбук, на която можеш да се хилиш на воля

Имало и по-ззле от мен!

Откажи се, нищо няма да стане.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Защо така мислиш?

защото това е песимизъм

Реализъм по-скоро!
    Жабче, не знам защо мисля така. Прочетох цялата ти тема и всички съвети.. и някак си така реших. Дано греша!
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Супер фен Аватара на cyclops
    Пиши му " предлагам реванш, вместо курса по физика - една разходка/кафе"

Голям фен Аватара на akinom
    Като го видиш в даскало му кажи:
    ,, Здрасти.. помниш ли ме .. писахме си ''
    и после измисли нещо от сорта.. а като се замислих тая физика наистина много ми куца ( и тук няква закачлива усмивка ;д ) как си след уч- ще, да се разберем някъде да се видим.. изчакваш го да ти отговори и после.. да ти дам ли номера си да ми звъннеш.. вадиш един молив за устни и му го пишеш на ръката... не е ли, оригинално? ;д
    Не......... много е елементарно, просто се притесняваш и не мислиш реално Бъди спокойна, отпусни се вс.. ще се нареди... само ако решиш да ми използваш съветите ;д.. прави малки паузи и го оствяй да отговаря не всичко на веднъж ;д.. Хайде, успех!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

turmionkatilot...имаш интересно мислене. Всички феминистки списания съветват "Прави се на недостъпна, бъди загадъчна, не му предлагай среща..." Това е, когато момчето проявява интерес към момичето и трябва да я спечели. Но какво да прави момичето, когато тя е тази, която го е харесала първа? Аз лично винаги съм се чудела какво да правя в ситуации като втората и никога не съм могла да реагирам адекватно, така че нищо не се е и получавало.

Съветвам авторката да настоява, но честно казано не знаех, че се харесва на момчетата.

blagodaria vi

абе фроги... какво стана в крайна сметка.. свали ли пича

не,не можем да се засечем никъде! не съм го виждала от 2 3 дена някъде Shit SHit Shit!

е не си ли лафиш с него някакси... не го ли виждаш хич ( като изкл. тея няколко дни )

ами,освен онова което си писахме преди седмица някъде за физиката не сме друго! не ми е писал ве4е

не си струва пича май май .... язък за всичките усилия дето хвърли

Голям фен Аватара на webmast3rche
    Цитирай Първоначално написано от sabaton94
    Удари го с тухла, после му се извини. Много е УригиналнУ.
    Кво се чудиш? Както казаха по-горе запознанства момиче->момче са лесни, ако си готина, още по-лесно...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си