Здравейтее!Първоначално нямах намерение да правя тема относно въпроса ми към вас,но просто исках да видя какво е вашето мнение и какъв съвет бихте дали..Та-миналата седмица докато си рових из фейсбук,разгледах профила на едно момче,което ме заинтригува.Сръчках го ,излязох и след като се прибрах видях,че ) е отвърнал на сръчкването ми. Добавих го в приятели,той прие предложението и се запознах с него..добре,почнахме да се пишем,пиша му почти всеки път като видя,че е на линия и той ми отговаря.По всичко си личи,че е супер точен пич,адски много си приличаме и ми допадна като човек и характер,макар и изобщо да не го познавам толкова добре ии лично..Затова много исках да се видим и снощи го попитах дали е свободен уикенда,ако иска да излезем.Той отговори,че доста хора искали да се видят ии не знаел..ако имал време,щял да ми пише.Знам-ще кажете,че е незаинтересован.Нормално.С ъщото ми го казаха още 2 човека.Може би и аз реших така,но за момент помислих и разбрах,че това,че ми е отказал не би трябвало да значи,че не иска или е незаинтересован,а че наистина няма време,защото и аз съм изпадала в такива ситуации (поставих се на неговото място).Мисля си също,че може би понякога му изглеждам доста натрапчива,за което му се извинявам и той казва:спокойноо няма за какво да се извиняваш.В момента сякаш темите ни свършиха,казахме си всичко съществено един за друг ии няма за какво да си пишем-тъпо ми е поради тази причина.Не знам какво да му кажа и затова снощи му написах следното:Човекоо,не знам дали ме разбираш,но мисля,че в момента не ти и трябва..просто ако успеем да се видим,може да си изясним нещата тогава.И той каза,че няма против и тва беше.Въпросът ми към вас е-Дали го смущавам с поведението си като се хвърлям така още в началото на нашето познанство,като искам от него да се видим и дали би го сметнал за натрапчиво? (and for the record-на 15 съм,а той на 17 )