Всички започна на 25 септември когато ми продупчиха ухото за обици. А да кажа 10 клас съм.
Така историята започна към края на миналия месец когато лявото ухо се поду трабваше да извадим обицата и го мазахме с Ихтиол, Йодасепт за да се успокой, абе излекувахме го. Началото на този месец си купих хубави обички и исках да си ги сложа, на проблемното ухо / лявото/ обицата си пасна и влезе както трабва, обаче на дясното което с него не съм имала проблеми не иска да влезе, е тръгне малко но точно към посредата не иска. Останах с впечатление, че е зараснало, защото моите дупки бяха пресни а аз свалих обиците заради лявото проблемно ухо. Сега мисля утре да ходя на ми продупчат на нова дясното ухо и там да ми сложът обиците и така.
Това беше всичко за историята искамот вас съвет, защото толкова много хора питах те ми казват всякакви простотии, че ако пак се продупча няма да улучи пак същата дупка.... и така. И дали е възможно, че ми казаха ако не раздвижвам обицата на лявото ухо може дупката да зарасне заедно с обицата и после трабвало да ми я вадът с някакви глупости, другия ми въпрос е като се продъпча на нова колко дни след това мога да ги сваля и да ги почиствам с кислородна вода? Мисля, че беше 20 дни, но и аз съм си една страхлива и ме е страх ако ги сваля преди тези 20 дни и си ги почиствам и пак си ги сложа някакъв проблем ще има ли?