- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- за момчетата - какви момичета харесвате?
Абе да го духаш, ма, писклива кифло мазна!Първоначално написано от xKiFlA
![]()
и аз съм на мнение, че само са я използвали, за да говори така, защото според мен не е вярно, че момчетата само използват момичетата - е да, има такива, но има и много момичета които използват момчетата. значи или съм непоправима романтичка, или наистина мнението на xKiFlA е налудничево! е, най-вероятно е второто!!!Първоначално написано от SchoolSucks
![]()
![]()
![]()
Малеее, как се кефя, като ви чета мненията!![]()
all day... all night... what the fuck?!
Я се стегни малко бе... хааха Ходи ли лекувай разбитото сърцеПървоначално написано от xKiFlA
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
С доста косми в носа и най-вече мустачки.Да има благ аромат на подмишница, по възможност без коса.![]()
Im here without you babe, but your still on my lonely mind i think about you babe and i dream about you all the time.
Ти си по-различен от останалите.Първоначално написано от kghvillax
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Първоначално написано от Milen0v
прав си но не всички харесват такъв тип момичеа е Е**** му мамата ама то 98 % от момичета та или по точно набор 1993-1996 са кифли който пушат още от 12 години за да са интересни който пият и ходат по купончета за да са интересни и след 2 години надуват коремчето и вече не са интересни.
Иначе по темата не ги харесвам тези ''Кроасанки'' който описах.Да външният вид е най важен.Специално моят Перфектен Тип подчертавам ПЕРФЕКТЕН е руса кака с сини очи стегнати гърди и дупе-ама това е перфектния тип ама такива много много няма
Да започнем от очите изкам момичето до мен да име очи в който можеш да се вгледаш цветът не важен важното е като те погледне да се почусташ специален като я погледнеш да разбереш какъв щастливец си ти.
Тяло: да е стегната нали да не е много увиснала но това не ме интересува много само да не е увиснала много
и можеби най важното поне за мен е характера:Трябва да умна да знае какво говори да се съобразява с мен а не да ме мъкне из витошка цял ден да ме подкрепя и да ме обича
такива харесвам аз/.
Да кажем, че 49% - външен вид, 51% характер![]()
аз си е представям висока с дълги краци и малка стегната цица дълга коса яки очи ... да не са кафяви.Ем да е тъпа , ама ем да е забажна да се облича зверскои характера е от значение........
има и някои други изкючения![]()