.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Пестене на пари

Така.. до края на учебната година трябва да съм спестила грубо казано 700 лева, което прави около 100 лева на месец. Това са си доста пари и търся всякакви начини да припечеля някой лев и да си намаля разходите, но нямам кой знае колко добри идеи. За намаляването на разходите е ясно - ще си взимам храна от вкъщи, ще излизам по-рядко и харча по-малко като излизам. Как ще изкарвам пари обаче не знам.. Учебната година не е подходящо време да започна работа, освен като промоутър от време на време, ама тук няма такива и това отпада.. Не взимам стипендия, но ще се опитам да си подобря успеха този срок и да вземам втория (20 лева отгоре). И остава да продавам нещо, не знам..

Какво друго мога да направя според вас?
    Освен това, колко пари най-много сте успявали да съберете и за колко време?

предложение

Разбираш ли добре английския или българския? Понякога ми трябват хора за писане на статии на различни теми.

Плащам си в предплата винаги.

Ако си заинтересуван/на ми пиши едно ЛС да ти дам данни си за контакт.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Стани дистрибутор на орифлейм или ейвън.Ако повече хора ти поръчват ще изкарваш някакви пари пак..може да не е много,но все пак

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    гарата...
    магистралата...

по темата... - еми доста трудно се спестяват пари.. тряа да ти дават например по 10 лвл на ден и да заделяш 5 и 5 да харчиш иначе е трудничко, казвам го от личен опит
    <N>

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Стани дистрибутор на орифлейм или ейвън.Ако повече хора ти поръчват ще изкарваш някакви пари пак..може да не е много,но все пак
    +1

Няма да успееш да събереш точно колкото искаш... казвам ти го от опит.. все пак имаш нужди ..

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Абе имам една идея ама...няма да ти хареса
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Така или иначе парите ще бъдат събирани от тези, които ти дават родителите. На практика те са техни. Защо не говориш с тях, че имаш нужда от тези пари и да ти ги съберат до края на годината. Безмислено е да гладуваш и да се лишаваш от приятните моменти за там някаква глупост или каквото е всъщност.

Град
    София
    За Коледа и Р-Д сигурно могат да ти дадат 50-100 лева на ръка,отделно ако си малка винаги можеш да си сурувакаш....

mog1, не мисля, че английския ми е на ниво за писане на статии.
    Biskfitka, мерси за идеята, може да опитам!
    experiment_m, аз съм говорила с тях на тази тема и според тях е нещо незначително и не си струва парите, а за мен е много важно. До колкото ги познавам, ако успея да си събера необходимите средства биха осъзннали, че е наистина важно за мен. Няма да се лишавам от приятни моменти, камо ли да гладувам, просто сама се усещам, че има разни дребни неща, които не са ми много важни, а отиват излишни пари за тях. При всички положения няма да изкарам годината на храна от вкъщи и разходки сред природата.
    Greennight, не съм достатъчно малка, за съжаление.

Стани дистрибутор на козметика (напр. Avon) :P

Голям фен
    Към авторка: Участвай в ученически конкурси за есета, спечелиш ли някой от по-големите си ги събрала наведнъж : ) !

ох и аз имам почти същия проблем
    Просто не излизам,не харча на даксало ходя с 1-2 лева в джоба.Като ме канят на кафе отказвам намирам си оправдание-трябва да уча или ще чистя.А като имам по 10 лв в джоба харчааа
    Почти винаги си крия парите от самата себе си.По някакви джобчета на яке или на портмонето и като след 3-4 месеца намеря 20 лв мн готино става.Сега се замислих пък да си вадя спестовна карта,щото не мога да пестя пари.Питай как стоят нещатат,ако можеш и ти си извади

Град
    Кембридж
    епа залагай еврофутбол , но ти си момиче верно тогава пестене

Повече от фен
    пфф хора тва с Ейвън и т.н са пълни глупости,нищо не се печели,само дето се разкарваш...от личен опит ;хх
    нз ..сега към Коледа,Нова година гледай да се мазниш на ваще да ти дадат повечко хД.. или пък ако можеш и ако искаш ест през зимната ваканция или там някъде не можеш ли да започнеш няква работа за месец някъде ;хх или..нз,без идеи съм ;х

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia

Re: предложение

Цитирай Първоначално написано от mog1
    Разбираш ли добре английския или българския? Понякога ми трябват хора за писане на статии на различни теми.

Плащам си в предплата винаги.

Ако си заинтересуван/на ми пиши едно ЛС да ти дам данни си за контакт.
    аз съм

чакам по-подробно лс, в което фигурират данните...

едит: забравих да пиша нещо по темата...
    пести разходи, от закуски, излизания и т.н
    най-добре си намери някакъв допълнителен доход...
    било то работа, разпространение на леки (или тежки наркотици), хазарт или нещо друго
    (ебавам се за 2рото...че ше ми изтрият поста xD)

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    Направи като мангалите: Ало! Базикам се :P :P Пробвай да разхождаш кучетата на съседите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си