Много те моля ако си ниска на ръст да не си взимаш ботуши от този тип над коляното- http://2.bp.blogspot.com/_CWOZU1admo...s1600/bot2.jpg
Моето мнение е ,че стоят ужааасно смешно на момичета с къси крака.Много е грозно.В училище е пълно с момичета ниски на ръст,носещи подобни ботуши и повярвай гледката не е никак приятна.Чудя се как може да има хора,които носят нещата само защото са на мода,а не защото наистина им отива.Нямам предвид авторката разбира се,а съдя по моите наблюдения.Заспали ли са хората?Поглеждайки се в огледалото не могат ли да преценят,че тези ботуши стоят красиво на момичета с дълги крака.Както и да е.Между другото и аз си диря подобни ботуши,но съм 1,70 ,а не 1,50,60.Както и да е.Нито се хваля ,нито избивам комплекси.Просто споделям личното си мнение.Никой да не ми спори,защото не задължавам никой да се съгласява с него.
Аз също мисля като теб Абе не съм от най-ниските.. ама не съм и некъф маркуч .. над 1.60 съм.. покрай 1.67-8 Ако си намериш преди мен сподели ценички това онова