- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос!
Сестра ми има съмнения, че приятелят и е турчин, но според мен не е до колкото знам майка му е рускиня баща му българин него го познавам.. и не знам какво да я посъветвам! Тя е с него от 3 месеца и двете знаем, че турците са обрязани.. но по какви белези се разбира ? Как точно изглежда един мужки член който е обрязан?
Абе нз за хуиа ама ако му е плоска глават отзад значи е турчин ( най-малкото пумак) това е защото като бебета не ги обращат. Другия признак е миризмата (турците миришат по странно) това е защото не ги осоляват като малки
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Еми не му е плоска главата.. нито мирише особенно ! Не знам миризмата на турците .. но не сме осетили специфична миризма..
Поканете го у вас на свинско с зеле и ако откаже значи има нещоама най-сигорното си е ако е с рязана карагия (не вярвам сестра ти да не различи рязан от нормален хуи)
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
Може да се познае при липса на препуциум: тънка еластична кожа намираща се в крайната част на пениса и покрива неговата главичка. В долната си част се прикрепва към пениса посредством образувание наречено „юздичка“ или „френулум“. При ерекция кожата се изтегля назад, за да се оголи главичката.
При някои религии препуциумът се отстранява хирургически при ритуал наречен обрязване.
надявам се отговорих на въпроса![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
не се правим на умни а копираме wikipedia щото е по-лесно. питат как изглежда..как да го обясня по-добре от енциклопедия..няма начин. помагаме с к'вото можем.Първоначално написано от bybz
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Какъв е проблема не мога да разбера?
Обрязан - http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rect_penis.jpg
Необрязан - http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ion_Homme2.jpg
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
FuckedUp Благодаря ти много! Е това исках с обясненията е по трудно.. къде ще го гледаш особенно ако правите секс на тъмно... Е значи колебания няма не е обрязан а и вече тотално я убедих да не се притеснява... ние сме си малко особенни приемаме всякакви хора, но сме си българи трябва да свършат българите , че да тръгнем да се занимаваме с хора от друга нация...) Всеки си има начин на живот и избор !