- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Интернет пари
искам да попитам тия сайтове дето гледаш рекласма и ти пла6тат работя ли ил иса измама?за6то пай пал иска виза карта или мастер кард? тези карти кредитни ли са или ??мога ли да сложа примерно 50 лева в картата??плс отговеорете
ми
не са лъжа аз съм от скоро запознат с този бизнес да кажем от месец и вече съм взел 4 долара в пейпал ако искаш снимки дай лс... мога да ти дам и един сайт надежден и един от най-добрите
![]()
100% лъжа ... а дори и някой да плащат то те ощетяват на макс ..
Ако ти трябват пари и пишеш грамотно на български драсни едно лс ...
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
не стана ми интеренос че има в нета над 100 такива статии ама искам да питам такива дето са истинки.аз сега проам с cashfiesta, от 3 дена ми варви дебелака засега 3300 то4ки имам ама в сайта пише че между 1 и 15 дават парите ше видим.дайте ми сайт който с цъкани пари да се зимат.дайте ми плс некъв такъв сайт вкоито наситиниа да дават парите.или понякъв друг на4ин.въпроса тръгна от както казах на баща ми че искам нов компютър и той ми вика че не го заслужавам само игри съм щя лда цъкам.ако успея поне ддз 200 300 да събера до коледа ше му натрия носа плс хелп.
еми ще ти дам един който го цъкам от месец и дневно вадя по 30 цента .. вече съм взел от него $ 2 можех и повече, но другите ги давам за реферали ... и всяка седмица си взимам реферали .. и напредвам бавно .. но се иска постоянство ..ако искаш ме намери на скайп : sp0rtexs ! ще ти пратя дори снимки как са ми плащтали такива сайтове .. може много по-бързо да напреднеш само да вложиш парички ... а аз не съм вложил нищо просто отделям по 20 минути на ден да кликна на 4 рекламки ..
![]()
Ами виж в подписа ми. Аз се занимавам от известно време и до момента съм изкарал към 20$. В сайта съм публикувал само доказани сайтове, които плащат, има и доказателства. Ако има нещо повече, което те интересува, пиши ми на gi.teammember@gmail.com
Сайтове търсят редактори с добър правопис? Или нещо друго е?Първоначално написано от Jus7DreamBoy