- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя?
амии има едно момче(баналното начало;д)тренираме заедно,смисъл всеки ден преди повреме и след трен се виждаме е само тогава,ноо сме от един квартал и може по често.и такаа приятел ми е ала бала е да ма аз го харесвам от началото на лятото това е половин година някъде не е малко ии найстина мнго искам нещо да се получи ноо не смея да му кажа защото,ако и той ме харесва ясно,но ако не,как повече ще се държа с него и той с мен?дали ще изчезне това което е било до сега или ще сме си пак както преди?и още нещо по-малка съм с 2години това дали може да е пречка? ох много объркано стана.и така моля за съвети...
Ами... извикай го да излезете.. или да ти помогне за домашно или де да знам измисли си някаква причина да се съберете за малко сами и му намекни с езика на тялотоА за годините нормално е 2 години
![]()
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
ам по какъв начин да му намекна,смисъл какво разбираш под езика на тялото?
Ами под езика на тялото имам нещо като в предвид да се доближиш до него... Да му се усмихваш... Зависи какви са ви взаимоотношенията... Можеш да му намекнеш като много си хубав днес или нещо от сорта![]()
![]()
Покани го да поиграте някъде двамата волейбол/ баскетбол или каквото тренирате.
Скачай в боя до де е време. Като го грабне някоя друга и да го мислиш после - файда няма.
Намекни му, че примерно много ти се излиза някъде, но .... примерно твоите съученички сега не могат, защото .... незнам си кво си... скучно ти е... Ако не е поне малко заинтересован и му чатка акъла - ще се усети. Аз на времето се връзвах на тия номера.![]()
А и да не забравя - не се целувайте много, че е студено и от слюнката изпръхват джуките...![]()
Първоначално написано от experiment_m
![]()
![]()
![]()
Много си загрижен
![]()
![]()
![]()
аз това с усмивките и с близоста го правя,но се чудя дали ако ме харесва ще ми го каже или ще го хване срама и ще си мълчии.то аз имам известни подозрения смисъл като се замисля непрекъсното подхваща с мен да говори и винаги ми се усмихва някой път като сме сами все ми споделя там разни неща ии винаги се интересува какво става с мен и такива подобни.обаче не мога да разбера дали това си е приятелско държание или се опитва нещо да ми намекне?
От личен опит ти казвам че по лесно той може да хлътне по теб без да прави квито и да е чудеса, отколкото обратното.
Тоест действай бързо, че земе хлътне подир друга ходи му говори сладки приказки и се надявай да те слуша...
покани го да излезете някой път и му намекни,че го харесваш
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!