- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за една вечер ?!
Здравейте !
Искам да ви попитам кой какво мисли за секса за една вечер ?
Практикувате ли го, какво мислите за идеята, допада ли ви . . .и т.н. ?
Самата идея ме възбужда. Ей така, съвсем непринудено с някое хубаво момиченце...мммммм...Първоначално написано от pet_14
![]()
Хубаво нещо е....понякога се налага да се практикува![]()
Никога.
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
практикувам.. но не препоръчвам! струва си изживяването, но... понякога се случва единия по-късно да вложи чувства, което обърква всичко.....![]()
Освен това такъв секс никога не е гаранция, че ще останеш задоволен, защото просто не знаеш какъв е човека отсреща и какво предлага![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Няма лошо,ако не е обвързан с чувства . Иначе съсипва. Емоционално .
И разбира се , трябва да се пазим винаги .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз не виждам нищо лошо, все пак за да решат да го направят, явно има някакво привличане. Аз също съм го правил.. и е хубаво, ама не прекалявай.![]()
Все пак трябва да знаем кога да спрем, и се пази..
Вафла..
Ако нямам сер приятел..защо не,но когато съм обвързана сериозно неизневерявам,защото няма смисъл...щом съм с някой значи ми дава всичко от което имам нужда!!!
Нямам хубави впечатления. Не познаваш човека, той теб - също. И двамата не знаете какво ви харесва. Може да се каже и че всеки гледа повече собственото си удоволствие. .... Не останах задоволена и нямам намерение да го правя отново. Нека има любов.:P
Не съм го практикувала още, но зав бъдеще - защо не? Според мен си струва изживяването за 1 път...![]()
...
^Проблемът при жените обикновено е не самото кръшване, а гузната съвест после, тя ви прецаква. Затова се радвай на приятеля, a като се разделите, свиркай.![]()
Идеята като цяло е прекрасна, когато няма чувства. Просто двама души си начесват крастата Just For Fun. Няма нищо лошо в това... ако пък и попаднеш на кадърен партньор -![]()
![]()
![]()
защо пък не?ебеш и бегаш
Най-мразя оня момент, в който съм свършил с мацката (секс на 1ва среща напр) и се чудя: Абе аз кво праа тук и..как да я разкарам..
Не всичко с две бузи е лице.
Не е лошо. Аз съм го правил два пъти. Хареса ми и двата.
Никога не бих го направила .. Просто не съм такъв човек
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
никога не казвай никога))Не се знае утре какво може да му хрумне на мръсното ти съзнание
![]()
![]()
От 3 години живея на само за по "една вечер" ама писва....
викали му курволък и бил до времеПървоначално написано от pet_14
Не ми е практика,но съм попадала в такава ситуация.Мисля,че човек трябва да опита от всичко,което не води до нищо благополучно по ЕДИН ПЪТ,за да е достатъчно малко,за да не му стане навик и достатъчно много,да разбере,че е жив и да оцени красотите в живота!
До сега не ми се е случвало това..но не се знае в бъдеще какво ще се случи![]()