- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за една вечер ?!
Първоначално написано от NomNomNom
Hostis Honori Invidia
Не е срамно да си попиташ... срамно е да ти откажат..![]()
Иначе ЗА с пишката и 2та броя гранати![]()
Чуечц с две разбити яйца и един черпак
Екстремно изживяване си е да се забиеш с някой, без имена, без думи и ...... реално защо да е лошо като си сингъл :P
и аз съм за![]()
все пак е за 1 вечер
различни хора, различна тръпка
![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Аз съм ЗА! Понякога имам нужда просто от секс, без ангажименти, без чувства, само за вечерта.![]()
They ask me am I ok. They ask me if I'm happy.
Are they asking me that because of the shit thats
been thrown at me, or am I just
a little snappy and they genuinly care?
Какъв човек не си? Как се наричат тия хора? :ЗПървоначално написано от tanch3t093
Ти си дърво.
Никога не съм бил с момиче само за една вечер. Просто там кадето мина един път винаги ме търсят за втори рунд. ( не че се фукам ама тва е положението ) Иначе одобрявам секса за една вечер , стига да не предизвика проблеми след тва или някой да се окаже излъган и използван. Трябва и двамата партньори да са наясно ,че е само секс без ангажименти и тва е. Иначе става кофти....знаете как е![]()
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Първоначално написано от Lovefist
и ся кво ? надяваш се някоя да те офертира ли ?
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
щом си отваря краката пред теб веднага значи го е правила и преди (най-вероятно). В което няма нищо лошо де стига да нямаше толкова много гадни болести. То не че сериозната връзка е гаранция, но поне знаеш че е трудна като не ти пусне бързо.
Хубаво, но със съмнителни последици. Когато бях на 15 ударих една 17 годишна люлинска кака на един купон. После по ръцете започнаха да ми излизат някакви гадни червени мехурчета с течност. Доста се уплаших. За щастие не беше нищо сериозно и сега нищо ми няма, но вече не рискувам.
и аз съм го правил много пъти ама всички мацки са много отворени ама като опре кокалчето до..... и се почва "ама аз не съм такава" прав ли съм ?
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
mecho888, доста лош късмет си извадил. После изследва ли се какво може да е? Обрив по други части на тялото имало ли е?
Няма да мога да направя подобно нещо. Не знам какво трябва да ми се е случило, за да си легна с някой непознат. Просто стигне ли се до събличане и замисля ли се по въпроса, че е лягал с много други преди мен, сетя ли се за HPV и конизация, сигурно ще ми се подпалят подметките.А ако съм обвързана, съвестта няма да ми даде дори да си помисля да легна с друг.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ако нямам сериозн приятел да,нищо не ми пречи да си хвана някой просто за секс,но ако съм обвързана сериозно НЕ ИЗНЕВЕРЯВАМ!!!Първоначално написано от pet_14
и аз съм за секса за една вечер но трудно се намира
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Аз доста пъти съм правила секс за 1 вечер. Най-вече, защото ми харесва се пак различни партньори, различно е чувствотоОсобено ако нямаш приятел в това няма нищо лошо.
![]()
а сега имаш ли
Случвало се еПървоначално написано от pet_14
![]()
Fashion and Styling
Никога не бих направил такова нещо...дори и да си нямам приятелка пак не бих го направил.. просто не съм такъв.. искам да го правя само с момичето което обичам...твърдо ПРОТИВ...секса за 1 вечер съм..може би повечето хора го правят защото никога не са обичали.. когато казвам обичали.. имам в предвид наистина да обичаш.. има разлика голяма.. всеки си мисли че е обичал.. не се заблуждаваите.. човек когато обича всичко е коренно различно..![]()
Първоначално написано от kalpazanka
Еми около 700 грама различен твърд алкохол може да те накара. Иначе се изследвах за най-опасните неща. Нищо ми няма.
Мехурчетата се махнаха за 3 дена и сега няма и следа от тази гадост. Може да е било и от алкохола, но беше достатъчно да ме уплаши.
По краката в долната част също имаше.
Първоначално написано от WTFFFBBQ
Няма пропаднали квартали пич. Всички са еднакви. Мога да ти кажа, че дружба, младост, лозенец са доста по-зле от люлин.
Ако не си съгласен ще ми е интересно да ми обясниш разликата.
На колко години си?
Алооооооооо темата е за секса за една вечер!!! Не кой квартал е най-добър.По темата:Секс за една вечер практикувам само и единствено с хора от моя пол.То в последно време и друго не търся.Дат се вика лижа и бегам.![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.