Цитирай Първоначално написано от RalittyYy
Цитирай Първоначално написано от smilelady
Цитирай Първоначално написано от ameli
Тия на Орифлейм и Ейвън точно не ми вдъхват много доверие. Акне аут ще ти препоръчам аз
Акне аут има невероятен ефект
При мен Акне Аут имаше ефект, но при продължителната му употреба,
(защото аз го използвах само на носа и на челото, ама на челото не слагах винаги тъй като нямах много пъпки там) носът ми почна да се бели защото аз га използвах два пъти на ден първи си миех лицето с един гел на Нивеа и после се мажех с крема ии това в продължение на 2-3 седмиции ии посла като ме се махнаха пъпките от носа спрях да ползвам крема и само си миех лицето с гела, но в тоя период в който аз използвах Акне Аут носът мии отначало си беше ок, но после започваше да се бели малка по малко докато не ми се обели една малка част която стана рана която дори и с фдт не можеш да заличиш. И то точно посредата на носааа.. УЖЪСС !!!
Така че за Акне Аут мога да кажа, че има ефект ноо трябва и да се внимава защото той изсушава кожата ии тя бочва да се белии ии става на рана. Така че има ефект от него но има и други ефекти от него - рании.. !
Охо, ти си я изсушила прекалено - гелове, 2пъти мазане.. леле. И аз в началото направих същата грешка. Мазах се с него и по мазаните участъци после ми се появиха пъпчици, като от обрив. Спрях го. Цяло лято кожата ми беше в потресаващ вид. Скоро пак го почнах, изчисти ми всичко, но му хванах най-накрая цаката Първо си почиствам кожата с лосион или розова вода, после се мажа с Акне аут и завършвам с крем Здраве. За няма и седмица лицето ми се изчисти. Сега вече не слагам абсолютно всеки ден, но поне 3-4 пъти в седмицата