- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един въпрос ?
Днес с приятелят ми правихме секс , но и днес трябваше да ми дойде , правихме го с презерватив , но стана малък гаф и при махането потече по клитора ми , махнах го , но не съм сигурна дали не е потекло и по - надолу. Искам да попитам възможно ли е утре да взема ескапел след като още не ми е дошъл цикълът .
рамо до рамо със себе си...
Мила по добре вземи, няма нищо страшно може да ти закъснее малко, но поне ще си сигурна, че ще си чистичкаА колкото до това другия път внимавайте !
![]()
Ескапел се приема до три дена след рисковия
полов акт..Така,че имаш още време,но се съмнявам
да ти е станало нещо..Но за да си сигурна вземи
един Ескапел,но недей да го приемеш всеки път,
когато се притесняваш..Ескапел е "хормонална"
бомба за организма ти..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
съмнява ме да е станало нещо..щото и на мен ми се е стичало но то няма как да влезе толкова надолу...понеже трябва да е вкаран,но ако решиш пий ескапел(ама да знаеш че после 1-2 месеца цикълат ще ти е мн нередовен,може и 2пъти за 1месец да ти дойде
Хващам се за главата като видя какви ги пишете, майко!..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Първоначално написано от SmilezZz
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Аз мисля,че не е станало нищо,че да пиеш Ескапел![]()
Сперматозоидите немгоат да живеят в кислородна среда.
МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!
Вие ескапел-а да не го пиете вземате като бонбони бе?Стегни се...
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
+1 ... тоя сперматозоид трябва да е егати херкулеса, че да направи беля .. моля Ви преди да пишете безмислени теми съдържащи още по - безмислени въпроси, вземете се обаразовайте малко.. То даже и да си размърдате малко мозъците ще е достатъчно ... Мале на къде отива светаПървоначално написано от FuckedUp
![]()
![]()
![]()
+Първоначално написано от lovemirkoo
Не се шашкай.
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Боже .. вие Ескапела почнахте за щяло и нещяло да го пиете. Както пише в един по-горен коментар - сперматозоидите немогат да живеят в кислородна среда .. какви са тия глупости с Ескапел, това не са бонбони, само си овреждаш организма, а няма смисъл.
виж сега щом имаш малко съмнение пий ескапел колктоо по бързо го пиеш толкова по сигурно ще е че ще ти помогне ако вобще е станало нещо
А да не си мислите, че в жената цари някакъв "космически вакуум" (както се изразяваше една от модераторките) - също е кислородна (да добавя, логично, киселинна) средата. По вашата логика зачеването би било невъзможно.Първоначално написано от Paramour
Не знам кой ви е излъгал така жестоко.
Ако искаш да построиш кораб,
не започвай да караш хората да събират дъски,
да разпределяш работата и да даваш заповеди.
Вместо това ги научи да копнеят за огромното и безкрайно море...
Всъщност средата,която предлага женския организъм убива сперматозоидите именно затова те са 300 000 само при една еякулация,за да стигне поне един. освен това те се изстрелват със 70км/ч и все пак стигат трудно,а на тебе ти се е стекло?! забога няма шанс...ако не вярваш пробвай да преплуваш Тихия океан без засилка-същото е..и земете се образовайте преди да приказвате моля ви се. Ако искаш пий 3 ескапела съсипи си организма за едното нищо... нямам думи![]()
![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Нищо неможе да е станало, поне ако не сте компетентни не давайте мнения. Ако и свършиш на гърдите сигурно пак ще има шанс след ден два да стигнат до долу сперматозоидчетата нали. Те се разхождат с кислородни бутилки и газови маски за всеки случеи.....Първоначално написано от bashman
А относно авторката .... изчакай няколко дена и ще ти дойде цикъла, освобождавайки те от всякакви съмнение отностно мнимата бременност. И следващия път внимавайте какви ги вършете ....
не ескапел, ам два пъти