.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Среща

Повече от фен Аватара на crazybebe

Среща

Скоро ще излизам на среща с едно момче , което не съм го виждала до сега и един общ приятел . Въпросното момче ме харесва , както и аз него. И не знам за какво може да си говориме на срещата . А и се притеснявам да не би момчето и общият ни приятел да си говорят повече отколкото той с мен .. Ще ходим и на кино и се надявам там да стане нещо . Помогнете ми .. за какво може да си говориме ? И се чудя дали на живо е по-грозен/хубав отколкото на снимките (това няма как да го разберете,но просто казвам .. ) .. Охх,много ми е притеснено ..

П.П-Той е на 17 , аз съм на 15 (ако това има някакво значение).
    Съжалявам,ако има правописни грешки. Може би има много такива теми ,но ви моля да ми помогнете . .. Ще съм ви много благодарна !

Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...

Град
    София
    Ако си пасвате би трябвало да намерите общи теми ,а иначе обикновено хората са по-симпатични на живо,защото чара не може да се предаде от 1 фотоапарат....

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ти ще прецениш,когато отидеш и попаднеш в дадената ситуация,просто се отпусни и мисли положително
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    Плевен
    няма що да излизаш....но мое мнение
    а ако толкова си решила.. гледай да не се изложиш с нещо..
    и щом ще е с общ приятел а няма да излиза само с теб..значи нищо неиска
    не излизай.

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Имам един въпрос:
    Този общ приятел за кво е?!?! За подкрепа?!?!
    Най-добрия вариант е да излезете само двамата....
    Успех!!!

Цитирай Първоначално написано от chemist9009
    Имам един въпрос:
    Този общ приятел за кво е?!?! За подкрепа?!?!
    Най-добрия вариант е да излезете само двамата....
    Успех!!!
    за да стане 3ройка
    П.Т. дръъж се естествнно и ко си пасвате ще нмерите теми
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Голям фен Аватара на Phobiaa
    Това няма да е точно среща,защото ще има и трети човек,който в случая само ще ви пречи.Колкото до това къде ще бъде срещата киното не е добър вариант, защото по-голямата част от срещата ще мине в гледането на филм, а целта е все пак да разберете повече един за друг.
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

от опит глава не боли

Супер фен
    Не го мисли и не се притеснявай толкова, че ще вземеш наистина да оплескаш нещата. Както казаха и преди мен, щом между двама ви има симпатии, третият ще е излишен. Съгласна съм и че киното не е удачен вариант за първа среща. Все пак целта е всеки да разбере повече за другия.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Повече от фен Аватара на Gllory

Престанете да пишете глупави теми ...
    Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие

Град
    Варна, моретоо :)
    Не знам какво да си говорите, но слушай следващия ми съвет :
    -в началото дишай около 40 пъти в минута около 15 минути
    -след това на 16-тата минута задръж дъха си за 15 секунди и издишай
    -после погледни към небето и кажи "а, това щъркел ли е?"
    -започни да дишаш след това около 125 пъти в минута, така че да наподобява пъшкане
    -накрая.... си задръж въздуха за около 15-20 минути и смятам, че всичко ще е наред!

Успех!!!
    хЪх...

Супер фен Аватара на Stotii
    Неможе ли пък просто момчето да е адски срамежливо и да го е страх да остане на саме с момичето и затова да е третият приятел !??

Цитирай Първоначално написано от Stotii
    Неможе ли пък просто момчето да е адски срамежливо и да го е страх да остане на саме с момичето и затова да е третият приятел !??
    И това е вариант макар, че не знам какви са му очакванията от първата среща щом ще е с приятел.

А как разбра, че се харесвате взаимно без да сте се видели.Едно е на скайп друго е на живо може изобщо да не си подхождате, но това е друга тема.Според мен тази среща няма да се получи.Нито ще има романтична обстановка между двамата нито ще може да си говорите по лични и интересни неща като между момче и момиче.Моя съвет е да кажеш на онзи 3тия пич случайно да изникне някаква работа и да не дойде !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си