- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Бързо ли се храните???
Случвало се е да се връщам супер гладна и да ям бързо и после имам такава режеща болка в корема, че....... :х
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
да, а това не е хич полезно... но така съм свикнал ;/
<N>
Не...забелязал съм,че повечето хора ядат по-бързо от мен![]()
Да![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
бавно...даже да съм мнннн гладна не ям бързо.
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Зависи от ситуацията...понякога да...понякога не
Стремя се да се храня по-бавно, но не винаги имам време.
Нито бързо,нито бавно...
Нещо средно..
Имало е моменти,в които съм яла
хипер бавно,но е имало и такива
моменти,в които съм яла доста
бързо....![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Зависи колко съм гладна и къде се храня. Ако съм си вкъщи общо взето за 15-20 минутки се храня. Ако съм някъде навън с компания примерно понякога едно порция я ям по 1 час![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мноого бързо. Особено у нас. Примерно за вечеря не зависимо дали съм много гладна или не толкова за 5 минути съм готова. Знам че е вредно, но просто не мога иначе.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не,изобщо не ям бързо.Първо че е много нездравословно,второ няма как да се насладиш на храната като я изядеш набързо... Е не съм и от тези,които 5 часа се мотаят с 1 парче пица.. нормално си ям.![]()
Няколко пъти ми се е случвало да се нахраня набързо и след това такива болки в стомаха.....
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Първоначално написано от chemist9009
И да, и не. Иначе обичам да си ям бавно... по този начин се наслаждавам на хубавата храна и се наяждам по-бързо и по-добре.. след това не ме боли корема и не ми е тежко.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Понякога се храня много бързо, зависи дали закъснявам или нямам време. Когано не бързам и имам достатъчно време ям нормално.
Храня се съвсем нормално , никога не бързам без значение от ситуацията. Когато нямам достатъчно време предпочитам да пропусна , но не и да се няма , като гъска.![]()
Свикнала съм да се наслаждавам максимално на полезната храна.![]()
To infinity and beyond.
Много бързо за съжаление. Просто се нахвърлям на храната, без значение дали съм много гладна или не. И това се отразява рано или късно, вече имам проблеми със стомаха![]()
Храня се нормално, когато съм си в нас. Не прекалено бавно, защото така ми минава апетита, докато му се 'наслаждавам' уж.
Понякога, когато съм навън и нямам време за размотаване, хапвам набързо, но това не ми пречи. Нямам проблеми след това със стомаха.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Различно. Ако закусвам сутрин преди даскало, ям по-бързичко от обикновеното.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
като ям с приятели винаги изяждм всичко първи и трябва да ги чакам по 20-30 минути ...ама кво да се прави на кой както му е сладко така се храни![]()
Първоначално написано от Neftochimic
+1![]()
Зависи колко съм гладна. Или какво има за ядене - ако е нещо супер вкусно мога за 2мин да го изям, а ако не ми харесва стоя половин час на масата и накрая казвам, че нямам апетит и си изчезвам![]()