- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблемът в мен ли е ?
Слабохарактерен?
Всеки си мре от болестта, мой човек.
Била съм в такава ситуация, само че 1на година съм го харесвала човека, а не цели 5.
И не си мисли, че не си задръстеняк - щом пишеш такава тема, явно си.
Отчаян си, загубен.
По-добре поработи над себе си и се фокусирай върху нещо друго, а не върху нея - спортувай, почни да се самоусъвършенстваш във всеки един аспект, който можеш да си представиш (физическо, психическо здраве)
Басиму!
Не се фиксирай с някакво момиченце, постави си цели за следване. Баси плужека.. Ако се чудиш защо се ядосвам, просто защото се познавам в написаното, обаче тогава бях и по-малка, а ти сякаш не си съвсем малък.
Ако имаш някакви непреодолими комплекси, звънни на психолог и т.н.
Обаче като за начало спри да имаш фикс-идея с някакво момиче, спри да гледаш само към нея, все едно тя е единствената ти опция за щастие и се научи да си НЕЗАВИСИМ - независим от ХОРА, от ВЕЩИ и пр.
Истински щастливият човек е човек, който може да е самодостатъчен и знае как да се направи щастлив САМ.
Ако САМ не можеш да се ощастливиш, не чакай никого друг ;]
Хоби, работа, спорт, начини да се усъвършенстваш и ще се оправиш.
Постигай успехи. Прави постижения. Постави си цели.
Примерно кажи си - искам да съм по-добър в плуване 100 метра, примерно. Опитай се да постигнеш нещо. И в лична, и в професионална сфера. Научи се да си независим, да не си срамежлив, да не се впрягаш много, да си по-освободен и т.н. (просто примери)
Отърси се от това да се вманиачаваш само в един компонент от живота си - някаква п??тка
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride