- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я но ...
Здравейте, ходя с моята приятелка вече 8 месеца и една седмица..Първите ни 4-5 месеца бяха повече от перфектни, имаше постоянно за какво да си говорим, излизахме постоянно като цяло, споделяхме си абсолютно всичко и най-интерестното е че, се желаехме всеки ден.(С това искам да кажа че, като цяло правихме всеки ден секс по 2-3 понякога дори и 4 пъти).Тя ме запозна с приятелите си още на първият месец и аз се вписах като цяло в тяхната тъй наречена "компания" и започнах да ги забавлявам, да си говорим вицове, простотийки като се разлигавим като цяло.Но от нейна страна вместо радост аз получих шамар, и следните думи:
- Защо се правиш на шут когато сме цялата компания но, когато сме заедно ти си нормален?
След петият месец почнахме да се караме непрестанно за някакви супер малки неща, и се обиждаме постоянно, дори понякога се стига и до бой.(Не в пълният смисъл но до една степен може да се нарече., няколко шамара дори и малко повече).Много момчета я харесват и аз я ревнувам ужастно много като цяло, обичам я с цялото си сърце но не искам да се разделим, и вчера ми заяви че, вече и е все едно дали ще сме заедно и вече не и пукало за мене защото, някой е наговорил някакви глупости по мой адрес и тя вярва на хорското мнение.Постоянно ми нервничи и иска винаги да е на нейното, отстъпвам постоянно но наистина понякога на всеки човек му кипва колкото и спокоен да е.Обичам я много, и искам да променя цялата ни връзка но незнам какво да правя.Както написах малко по горе вече сме 8 месеца и малко заедно и наистина имам чуства към нея и не ми е омръзнала.За секса разнообразявам постоянно колкото мога, но усещам че, първите 5 месеца когато я целуна още първият път по гушата тя ме събличаше и ... така, а сега намалихме секса от тогава по 2-3 пъти максимум на една седмица и дори понякога не правим цяла седмица дори и две.Сега трябва да я излъжа по някакъв начин, да я изведа нещо на кино, вечеря и когато се приберем в къщи да се направя леко на "сърдит" и да и обърна гръб че, да стане магията.Свикнал съм с нея ужастно много дори първите 3 месеца живеехме заедно и всичко си вървеше перфектно.Постоянно си пише с някакви момчета по скайп и по телефона и се обаждат хора които не понасям и я ревнувам много, а и имам доверие, просто ме е страх да не я загубя по някакъв начин защото, според мен няма да си го простя.Обект е на желание от мъжката страна на половете.Та идеята да ми даде някой някакъв съвет как да оправя нещата, не само със секса, а с държанието ни един към друг.Според мен е много рано да се разделяме, а и се обичаме ужастно много, моляви помогнете ми !!!!!!!!
Може да е в някаква женска криза и да ти се прави на интересна.Попитай я защо иска да се разделя с теб ( ако иска де ) и оттам действай както всеки мъж
Защо не поговориш с нея? При всяка жена има и такива моменти попринцип, и аз съм така - карам се с приятеля си за супер малките неща, а след това като се замисля не съм права, но съм прекалено горда да си го призная и пак държа на своето .. Кажи й всичко, което си написал тук, нека и тя да го знае и да видим как ще реагира, след това ще го мислиш![]()
Човек, тя ти е казала, че й е все едно дали ше сте заедно. Пък и по твоя разказ тя не прави нищо, за да се заздрави връзката ви. Не може само ти да полагаш усилия. Страх те е да не я изгубиш, ами ако вече си? Поговори с нея наистина сериозно и не допускай да се стига до шамари, защото явно вие с думи не можете да се разберете, затова се биете.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Това какво ти е казала няма никакво значение,думите лъжат понякога.Ако тя не иска да е с теб наистина, то тогава ти ще го разбереш първи,даже да не ти го казва,разбира се и по държанието и и т.н.Имате проблеми сходни на всяка 2ра връзка с мен беше същото първите няколко месеца супер после леки караници,но това е нормално..относно секса е нормално да си омръзвате лека полека,може и малко но все пак...Просто си свикнал да правиш всеки ден секс и даже когато не ти се прави пак искаш,по навик....Ще се оправите ако се обичате
От това, което прочетох, силно се съмнявам, че тя е жената във връзката ви. Нищо лично.
хЪх...
Еми поговорете си, ама като гледам нещата са на -(минус) - (отиват на зле)
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Щом ти е казала че и все едно дали сте заедно...Оставия я !!! Нека да разбере какво е загубила и съма ще те потарси.
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Пише се ужасно, не ужасТно.
Иначе си голям чехльо, ама ти си го знаеш сигурно. Скръцне ти два пъти със зъби и се снишаваш. И за чий? Компромиси се правят, когато знаеш, че от другата страна ще се оцени, а това твоето е... Не мога да го определя даже. Как можеш да позволяваш на МОМИЧЕ да ти бие шамари и то без повод, от чисти комплекси, само 'щото не й изнася, че за първи път не е центъра на Вселената(в случая - на компанията)?
В крайна сметка, ти не си си извоювал нужното уважение от нея. Не очаквай и да го получиш занапред.
Първоначално написано от marin4itu
+ 1 Щом вярва на хорското мнение, а не се интересува от твоето, значи не те заслужава.![]()
♥ I trusted you.. my mistake ♥
По добре прекрати връзката възможно най-скоро.Щом се е стигнало до такива изрази и кавги рано или късно ще се разделите просто няма смисъл да продължавате.Колкото по скоро толкова по-лесно ще бъде.
Аз не мисля, че ако 2ма човека се обичат, ще спрат да се желаят сексуално, че даже и да им омръзне.Първоначално написано от puppy2
Не съм казал,че ще спрат да се желаят,просто по някога не ти се прави секс и това е,разбираш ли?Винаги с течение на времето секса не е толкова желан,колкото е бил в началото,така да се изразяПървоначално написано от marin4itu
![]()
Еми според мен така е, когато чувствата охлаждат. Шото аз примерно със сегашния ми приятел сме 7 месеца заедно и отношенията ни са ни супер и си правим секс както в началото, а ние правим много секс. А в други връзки става точно това, за което говориш ти. Охлаждат чувствата, охлаждат и страстите. Но все пак всеки си има мнение.Първоначално написано от puppy2
![]()