- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо изневерявате?
Дали хората със времето си омръзват и заради това изневеряват,или защото чувствата изтиват,или пък почва да им липсва нещо???Само искам да кажа,че съм твърдо против изневерите...ако съм с някой съм само с него,но само ако ми дава всичко от което имам нужда!Ако пък ми липсва нещо просто се разделям и си намирам друг,а не да лъжа и въртя човека с който съм защото рано или късно всичко се връща...Дано има повече хора да мислят тъка![]()
Изневяра бих извършила само за отмъщение. Примерно той ми е изневерил, аз съм разбрала, но той не знае, че знам и му изневерявам. След което естествено се разделяме.
Иначе съм си моногамна и ако приятелят ми не ме удовлетворява, просто го зарязвам и намирам друг. Никой невинен не заслужава да бъде лъган.![]()
много хубаво мисленеПървоначално написано от kremen4eto
от колко време сте заедно?някой хора мислят така като нас,и след време се променят...
![]()
От първото си гадже съм на това мнение. Дано не се промени. От година и половина сме заедно и той също казва, че ако желае някоя друга аз първа ще разбера. Просто няма смисъл да бъдеш с някого, щом не го желаеш.![]()
Първоначално написано от kremen4eto
хаха и моя така казваче ако реши да баде с друга аз ще разбера първа
![]()
^ Да ти кажа и аз съм се чудила защо трябва да се изневерява. Защо ще се връщаш при някого след като не искаш да си при него, а ходиш при други? Приятелят ми казва, че не винаги когато изневеряваш се отказваш от човека, с който си, а някои просто искали разнообразие. Дано не усещам нуждата от разнообразие.![]()
Ако се обичаме взаимно няма смисъл,според мен повечето мъже/жени изневеряват към 40-45 годишна възраст,защото вече единият от партньорите няма желание за секс....
Аз също смятам, че инзеверите са безмислени. Ако ще изневеряваш просто го кажи на полвинката си и се разделете.
Извинявай, но това е супер глупаво.По този начин падаш на неговото ниво, а и не вярвам да ти олекне след като го направиш или пък да се чувстваш по-малко предадена.Просто не виждам никакъв смисъл в изневярата за отмъщение.(Не, че и в другата виждам смисъл).Първоначално написано от kremen4eto
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
и аз не знам дали ще върна ако разбера че някой който много обичам и съм му вярвала че няма да ме предаде ми изневери...много ще се замисля дали да му го върна,само заради чувството да разбере какво е...Първоначално написано от LovelyGirl
Големи светици се навъдихте нещо... добре е че поне вие си вярвате...
що ?Първоначално написано от thefreak
щото съм се наслушал на тия глупости от момичетата, ама колкото искаш...Първоначално написано от kiki1991
^ала бала ница ици мици бла бла бла дрън дрън чи плясПървоначално написано от kiki1991
ми аз за 2 години още не съм изневерила,и предната ми връзка беше такава...не знам теб кфо те дразни
Аз също не съм изневерявала никога. Не ги обичам тия изневери - ако има някакъв проблем сядаме и говорим, ако не намерим решение се разделяме и после всеки си прави каквото иска... но като съм се хванала с един дo края съм си с него. Такива к*рвенски номерца с изневери, лъжи и прочие не ми допадат. Иначе причини за изневяра бол - някои изневеряват щото им липсва нещо, други щото им се е отдала възможност, трети щото е модерно да си трупаш бройки... всичко си зависи от отделния човек.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+1Първоначално написано от Vilencety
на мен пък ми липсваше внимание..нещо не му беше зор дали ще се виждаме или не..и аз му го върнах по този начин..еми нямаше кой знае какъв резултат,но щом е ново да се пробва. тъпа история. и аз не обичам изневерите,а след този случай пък съвсем ги отписах. не това е начина. жалко е,че трябва да се опариш,за да разбереш някои неща и все пак не съжалявам за нищо което съм направила. така или иначе няма да върна времето![]()
I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!
Кой обича изневерите? Въпроса е литоричен. Все едно да обичаш лъжата. Никой неиска да лъже или да го лъжат ,но понякога се налага. Не ми казвайте ,че винаги сте искрени, защото пак ще излъжете !
Леко се отклоних от темата(отново). Веднъж го направих. Да... изневерих и много съжалявам, но мисля ,че и двамата имахме вина. Все пак "тангото се играе от двама". Той прекалено много ме ревнуваше и въпреки ,че ми даде всичко ,от което имам нужда при първия удобен момент си легнах с друго момче.
Попринцип не го правя ,защото ,ако целуна или спя с друг за мен означава ,че съм опетнила връзката си и няма смисъл след това да бъда с него. Спрях да се притеснявам ,че той може да го направи и бях на тръни почти през цялото време да не би да разбере. Беше наистина голяма грешка ,но може би е трябвало да се случи за да знам другия път как бих се чувствала след това...
Тази тема и отговорите й са се превърнали в едно голямо КЛИШЕ. По принцип думата "изневяра" би трябвало да има по - дълбоко значение, нали?!? А и отговора "като съм с някой, съм само с него" е повече от повърхностен и детски.Даже не мога да разбера защо това се дискутира във форум за 15 годишни главно. На повечето дори връзките им не биха могли да се нарекът връзки.
По темата: Достатъчно е да изброя само няколко думички: "стабилност" , "зрялост" , "доверие" , "умение за общуване" и "любов" .... за да стане ясно защо Не...
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Чувал съм разни легенди за такива, които не изневеряват, не съм срещал такива още. Най-вероятно не съществуват.Първоначално написано от miminko
риторичен...Първоначално написано от TheLastAngel
ОПА ... знам че е "риторичен" просто допускам много неуместни печатни грешки понякогаПървоначално написано от thefreak
![]()
![]()
Сексуалната неудовлетвореност!!!
* Повечето изневеряващи жени, когато търсят обяснение за постъпката си, посочват на първо място именно недостатъчния или неудовлетворяващ ги секс.
* Нежеланието да се сподели и потърси решение на проблема с партньора, прави почти неизбежно създаването на друга, емоционално наситена връзка, в която обаче жената изключително рядко намира търсения всъщност емоционален баланс.
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Радвам се,че прочетох такива отговори,дано наистина има хора,които мислят така.
Пълна глупост и безсмислие е изневярата,но съм изневерявала на приятеля си,причините са много и обясненията също.не беше правилно ,но това оправи нещата между нас,колкото и странно да звучи.не мога да кажа че съм ЗА изневярата,но не мога да кажа ,че съм и ПРОТЕВ нея.Зависи от много неща,най-вече от танцуващите блуса.
Като изневерявам си казвам. Случва ми се . Нищо не може да ме откаже, ако ми се прииска да спя с някого. Това не пречи на партньорските ми отношения, защото те се базират на съвсем друго.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да ти кажа р е доста далече от л на клавиатурата, ама ще се направя на разсеян...Първоначално написано от TheLastAngel