.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Интернет звезди?

Какво мислите за така наречените Интернет звезди като Михаела и Стамбини според вас в България може ли да станеш известен по този начин? На запад доста хора се прочуват в нета.

Ето една претендентка за короната Мис Интернет, която иска да стане фолк певица:

Фифи Родригес е тинейджърка от Плевен, чието истинско име е Поля. Тя е известна със скандалните си твърдения относно много известни личности. Тя твърди, че е била сваляна от много известен мастит бизнесмен. Мечтата й е да стане поп-фолк певица и в момента събира пари по Интернет и от своите съграждани за операция на бюста (Фифи още е ученичка и не може да си позволи силиконови импланти без спонсор) и колаген в устните. Възхищава се на Златка Райкова, Преслава, Галена, Анрдеа и на Слави Трифонов. Нарича се "най-красивата плевенчанка" и "гордостта на Плевен".

А ето и едно интервю с Поля:

- Здравей, къде те заварвам?
    - Току-що се завърнах от пазар. Здрасти.
    - Смяташ ли се за известна?
    - Донякъде, зависи какво имаш предвид под известна. Може да се каже, че съм доста нашумяла в Интернет.
    - Има ли съперничество между трите български интернет звезди - Анита Христова, Златина Савова, Михаела, Стамбини и теб?
    - О, не. Няма такова нещо! Всяка една от нас има своята ниша. Въобще, в Интернет има място за всеки. Там всеки може да стане известен. Анита е известна със своята поезия и с това, че е майка на поп-фолк певицата Полина, а Златина е известна със своята пламенна любов към Слави Трифонов и неговото шоу. Аз пък съм известна със скандалността си и с това, че съм се насочила към поп-фолка като поприще.
    - Би ли искала да подпишеш договор с "Пайнер"?
    - Разбира се, още от много малка си мечтая да стана певица.
    - Ти силно критикуваш съвременните течения в поп-фолка, ако станеш певица на какви песни ще залагаш?
    - Ще залагам на балади и ритмични парчета, като онези, които се правеха в периода 2001-2004 година. Тогава беше бума на поп-фолка, след това качеството силно спадна. Обаче от "Пайнер" лъжат, че се е повишило. Правят си реклама хората. Няма лошо, само че вече никой не им се връзва. Наградите на Планета ТВ бяха пълен провал. Феновете са недоволни. Аз искам да се заема с нелеката задача да променя лицето на поп-фолка към по-добро.
    - Според теб в България има ли почва за виртуални звезди?
    - Ти как мислиш? Щом ние с Анита Христова и Златина Савова станахме толкова известни само чрез интернет изобщо не е нужно да се задава този въпрос. Определено интернет звездите имат почва у нас. Даже тепърва започва техния бум. Нищо чудно в близко бъдеще манекенка, избрана от агенция чрез Интернет да спечели Мис България например.

Според мен хора като нея яко се излагат. А еротичната й фотосесия в Импулс е много смешна. Там тя се подвизава с ника qkatamacka1

Супер фен Аватара на iLovePussyJuice
    Град
    Sofia
    к'ви звезди бе
    кои са тия изобщо?

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Are you fuckin' kidding? This is full of bullshit. (който разбира - разбира, няма да превеждам )
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Цитирай Първоначално написано от keshasexy
    Мечтата й е да стане поп-фолк певица и в момента събира пари по Интернет и от своите съграждани за операция на бюста (Фифи още е ученичка и не може да си позволи силиконови импланти без спонсор) и колаген в устните. Възхищава се на Златка Райкова, Преслава, Галена, Андреа и на Слави Трифонов. Нарича се "най-красивата плевенчанка" и "гордостта на Плевен".

Супер фен Аватара на psych0
    Цитирай Първоначално написано от iLovePussyJuice
    к'ви звезди бе
    кои са тия изобщо?
    Paint me a picture of eyes that never see
    With flashes of lightning
    that burn for only me

Супер фен Аватара на radeberger
    Честно казано за първи път ги чувам тея.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абе аз Михаела я видях миналата година работеше в няква пицария на Попа

И знам,че живее в съседния квартал...

Re: Интернет звезди?

Цитирай Първоначално написано от keshasexy
    Фифи Родригес е тинейджърка от Плевен, чието истинско име е Поля.
    Златка Райкова
    Анита Христова
    Златина Савова
    Тези имена ги чувам за пръв път.

Мнението ми е е от най-добрите, щом се отнася за такива интернет звезди. Преди време, едва когато Михаела и Стамбини се появиха ми беше интересно, но след време видях, че за да станеш известен особено пък в интернет пространството ти трябва най-вече скандална тъпотия и простащина. След това вече спрях да се занимавам и да обръщам внимание на такива глупости.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си