- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща с момиче от интернет
аххаха жалка ти е тематаПървоначално написано от keshasexy
ти не се ли уважаваш бе
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Хахахаа, ей жалкия, ставаш за атракция в местния цирк. Спри се, че само се излагаш![]()
Не темата ми не е за свалки, просто така я отворих за чесане на езици. Що ужно ли е да има определена тема за разговор?! Аз обичам да си чеша езика с хората.
Бе може да съм всякакъв, обаче такива като вас не познават Бориса Тютюнджиева и Ники Лозанова личо, нали така? И никога няма да имате уникалната възможност да се докоснете до звездите от кориците. Аз по купони съм се засичал и със Златките, а вие се целите на ниско - излизате само в компании с някакви голтаци и бедняци и неизвестни хорица.
Точно това търся.Искаш ли да ми дойдеш на гостиПървоначално написано от keshasexy
![]()
![]()
![]()
Мацки, как да ви уважавам като ме нападате така яростно?! Вие самите не се държите като дами. Къде ви е възпитанието?Ето тая мацка Ивелина от подписа ми не само се облича като дама, ами и се държи като такава. Тя поведе протеста в Несебър срещу насилственото събаряне на къщите на хората от парвителството.
![]()
а тя знае ли че е ходила с тебПървоначално написано от keshasexy
![]()
Прекалено личен въпрос задавашПървоначално написано от NeZaPoznat
![]()
Yeah... wanna-be-bad-boy
Go get the chicks, bro!
А кифлето от подписа ти е 5.5 в най-добрия случай![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от valdesbg
![]()
![]()
![]()
Владиии ти си моят идол просто![]()
Хахаха, ей смешко ходи да се метнеш от някъде. Бахти балъка, мислиш ли, че някой тук въобще му дреме с кого си излизал и познаваш бе? хахах направо ще си го преметна в другия крачол :ДПървоначално написано от keshasexy
valdesbg - не се прави на много готин, защото и ти си същия отчаян глупак, само дето си едно ниво по-нагоре ;Д
Мънки - получи ли оргазъм вече?
Авторе Лозанова, Златките и коя още беше там мерило за какво са?
Dr. Gregory House
Чустваш ли се нахранен, защото като гледам, явно няма да ядеш до следващото лятоПървоначално написано от valdesbg
![]()
Вече обядвах... няма нужда да се грижиш за мен и яденето ми
Иначе благодаря за жеста от твоя страна.
Dr. Gregory House
Авторе, бъркаш раздел "Любов" с "Кофата".![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!