- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- съвет как да постъпя?
та има едно зайче..всеки път като мина през коридора й мятам погледи, понякога се гледаме в продължение на 5 секунди, понякога имам чувството че вижда, че минавам, ама не ме поглежда.. веднъж говореше за мен с нейна приятелка и се подхилкваха, друг път все едно ме няма. не я разбирам много много, на недостъпна ли се прави, какво.. както и да е, де. нямам приятели, които я познават, че нас да ни запознаят, нямам й скайп, не я намирам във фейсбук.. не знам какво да правя, идеи?
![]()
marry me girl, be my fairy to the world, be my very own constellation
Идея първа: напиши описателно заглавие на темата си.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Защо не опиташ със старото и старомодно заговаряне из коридорите![]()
е, да, сещал съм се за това..други опции?
Другите опции са виртуалното пространство или чрез някой общ познат .. Но тъй като и двете липсват .. пък и да отидеш и да я заговориш според мен е най-добрият начинПървоначално написано от tastetherainbow
![]()
Харесва те,то това е ясно.Съгласна съм,че трябва да я заговориш,другите начини са доста по-заобиколни ,дълги и болезнениМ,у другото в същата ситуация само че аз съм зайката и си падам по друг заек,който се запозна с мен и ме гледа по 5 секунди,а като мина покрай него се сдухва и свежда поглед,а той попринцип не е срамежлив,пффф,та се чудя кога ще ме покани да излезем.
![]()
Първоначално тази тема ми прозвуча като ебавка с тия зайчета в тия коридори. Наричайте нещата с истинските си имена.![]()
Можеш да се престрашиш и да видиш какво ще стане, като я заговориш. А може и просто да си пишем тук в форума и да чакаме работата от самосебе си да стане.
аха ...Първоначално написано от Wednesday666
Понякога поставяме стени около себе си не, за да отблъснем хората, а за да разберем на кого му пука достатъчно да ги разбие
мерси, просто не бях сигурен дали изобщо има смисъл да я заговарям (дали ме е харесала или не).![]()
пробвах се да говоря с нея, ама нещо не се получи.. минах поне 5 пъти през нея, но изобщо не ме поглежда. приятелките й постоянно ме гледат, а тя не.. sigh
Най-вероятно я е срам и не иска да се е втренчила в теб,а щом приятелките и те гледат и това е знак ,че може би им е споделила явно някакви симпатии към теб .
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Изчакай когато е сама и тогава действай. И винаги си струва да опиташ, защото по-добре да знаеш, че си опитал дори и да няма положителен резултат ! Дори сега да не и се харесваш много нали с времето нещата може да се променят. Успех !![]()
И аз съм в същото положения като теб. Само , че аз съм момиче и съм зайка и когато погледна към въпросното момче и като го заговоря не ми обръща внимание или ми казва "Ко та интересува?", а някой път, когато не го погледна ме заговаря.
Подкрепям идеята със заговарянето.Момчетата за това са момчета за да действат! Ето например и аз сега я прилагам тая тактика да не гледам момчето като минавам прокрай него и той преди като го гледах въобще не ме отразяваше...но сега го усещам че му е гадно като спрях да му обръщам вниманиеЗначи щом твоето момиче вече не те гледа,явно те харесва и иска да види реакцията ти.
Така че заговори я и после пиши развръзката че ми стана интересно![]()
Ейй и тоя дето съм си го харесала да можеше да ме заговориии![]()
Отиваш при нея, и и казваш, Искам да се видим довечера... наблегни на Искам, а не "може ли..." , "свободна ли си..." , "искаш ли...",,,, ИСКАМ да се видим. Ако ти каже "да" - целта е постигната,,,
Ако ти каже "не" и казваш телефонния си номер или евентуално скайп, но е препоръчително да е номера. Ако има желание ще ти цъкне(доста вероятно след няколко дена, може и седмица+++), но така прехвърляш топката в нейното поле.... Ако не друго поне ще си наясно нали !???![]()
не го бях прочела докрай и си викам "егати лудите хора,гледат се със зайци...леле и зайците говорят"![]()
просто иди и я покани на кафе..тя може и нищо да не каже, защото е срамежлива..
дано да се получи..пък ако не се..карай да върви
п.п. кой клас си?
10
днес я видях 2 пъти.. 1-я път като ме видя, че се приближавам се скри в стаята, а 2-я беше с 5-6 приятелки около нея, не ми се видя подходящ момент да отида и да я заговоря.. имам чувството, че няма симпатии, просто сме си препрели погледите няколко пъти. разбрах къде ще ходи тази вечер, та и аз ще отида там, дано да имам шанс да разговарям с нея.. :] но все пак продължавам да си мисля, че не ме харесва.
п.п странното е, че изобщо не ми изглежда срамежлива..
А наясно ли си колко много точки ще спечелиш ако я заговориш въпреки че е с 5827582352 приятелки около нея !??Първоначално написано от tastetherainbow
to4no tova sme momi4etata dori i da ne sme sramejlivi ne e redno nie da pravim purvata kra4ka i se draznim ot tova pone az..ne moga da kaja za drygiteTaka 4e ... nai - dobre da se zapoznaesh s neq
![]()