.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен

Силен старт

Та свърши вече, сега ни остава само да чакаме : ) .

Смятам, че този конкурс е доста актуален и допада на всички. Не вярвам да няма интерес и смятам, че трябва да има тема за него (все пак идеи се търсеха, а и не може никой да не е писал). Какво мислите за конкурса, допадна ли ви тазгодишният формат ? Какво мислите за конкуренцията ?
    Успяхте ли да се вместите в обема и критериите ?

ПП. Ако все пак няма интерес към темата - лок ...

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    Оф, аз мислех да участвам, ама то минал срока явно. Успех на участниците

А иначе темата на есето е интересна, бих могъл доста да развия по тоя въпрос. Доста по-добра, отколкото поредната тема за някой банален житейски въпрос

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho
    Оф, аз мислех да участвам, ама то минал срока явно. Успех на участниците

А иначе темата на есето е интересна, бих могъл доста да развия по тоя въпрос. Доста по-добра, отколкото поредната тема за някой банален житейски въпрос
    Определено всеки ученик имаше какво да каже по темата. Според мен обаче можеха да сложат за максимум обем повече (1000 думи), а аз писах около 2000 и после ми се наложи да го преработвам, от което се получи голяма боза, тъй като ми се загуби всякаква смислова връзка и тн.

А иначе в моето училище не казаха за конкурса, разбрах съвсем случайно в последните дни ... Ама при положение, че са писали около 3000+ човека някак не ми се вярва да съм в топ 10

Темата беше интересна, аз също смятах да участвам, но изпуснах срока... : )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на scrooper
    и аз превиших обема, три стр. голям формат ми излезна, но дано са благосклонни, все пак на първо място трябва да се гледат самите идеи.
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на vagarious
    Само аз ли не знам за какво иде реч !?
    Дайте повече инфо, че ми стана интересно, все пак.
    Big or small, lies are lies!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Заповядай ! -> http://www.silenstart.bg

Вече не можеш да участваш, но си 8-ми клас, ако не се лъжа, така че тепърва ще ти предстои да участваш : ). Предните години се държеше изпит върху първия език и ако на изпита имаш над 5,50 печелеха, а тази година за първи път се пише есе. Напливът беше голям, страницата им във фейсбук направо прегря ...

Мега фен Аватара на Infinity
    www.silenstart.bg
    Ако има някой , който все още не е разбрал.^^

Аз участвах , но до последно някак не си въприех есето.
    Попринцип умея да пиша есета , но както винаги , когато трябва да направя нещо най-добре аз се излагам.
    Все пак наградите са 50 и малко или много всеки има някакъв шанс.

П.С. Някой ще сподели ли каква беше идеята му ?
    Така или иначе вече срока изтече.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    И аз написах есе, но тъй като нашата смотана учителка по литература се сети точно в последните 3 дни от конкурса, нямах много време. Не ми се получи от най-добрите, но все пак важно е участието.
    И явно и от там е взела идеята, защото в час на класа ни накра да говорим на тази тема ( ние използваме часа за обсъждане на разни проблеми )
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от cherrygloss
    И аз написах есе, но тъй като нашата смотана учителка по литература се сети точно в последните 3 дни от конкурса, нямах много време. Не ми се получи от най-добрите, но все пак важно е участието.
    И явно и от там е взела идеята, защото в час на класа ни накра да говорим на тази тема ( ние използваме часа за обсъждане на разни проблеми )
    И аз като теб разбрах в петък и го писах през уикенда. Не ни казаха от училище и разбрах съвсем случайно. После пък се оказа, че имало ограничение и го преработвах и стана една ...

Иначе аз много се чудих какъв подход да използвам с есето дали направо да се пиша или малко по-така. Накрая се опитах да направя нещо междинно : ).

Eдит: Vаgarious, извинявай, обърках те с потребителката от другата тема ...

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Заповядай ! -> http://www.silenstart.bg

Вече не можеш да участваш, но си 8-ми клас, ако не се лъжа, така че тепърва ще ти предстои да участваш : ). Предните години се държеше изпит върху първия език и ако на изпита имаш над 5,50 печелеха, а тази година за първи път се пише есе. Напливът беше голям, страницата им във фейсбук направо прегря ...
    Благодаря за инфото и бай'дъ'уей - 12кл. съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си