.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    anonymous546178
    Guest

За кандидатстващите медицина

Продавам учебници по биология и химия за кандидатстващите в МУ и в други учебни заведения с кандидат-студентски изпит по химия или биология (МУ-софия, МУ-плевен, МУ-варна, МФ-СУ, БФ-СУ, ХФ-СУ, ХТМУ и др.) Продавам ги на половин цена, някои са неизползвани почти, на някои има бележки,допълнения (ще ви бъдат полезни). Имам сборник с тестове по биология и по химия, за СУ са, обаче са подходящи и за други ВУЗ-ове, ако на някой му трябват такива учебници да пише за конкренти автори и цени

П.п. Миналата година мислех да кандидатствам медицина, но се отказах.

П.п.п. Вероятно ще предположи някой, че е грешен раздела, обаче в Борса, никой не търси учебници

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    muscle, по биология какво имаш? Да не е от онзи сборник с тестовете, или теми?
    Вафла..

anonymous546178
    Guest
    Rawwwr оспамихте ми темата с лигавщитини ей, преминете на лично...
    Относно въпроса за учебниците, имам Два сборника по биология с развити теми, и един с тестове

Град
    Русе
    Влязох да видя нещо полезно, а темата е препълнена със спам. Всеки си вади някакви изводи за знания и възможности на другия по написани две думи във форум

По темата тестовете на кои автори са по биология става въпрос и изобщо как изглеждат снимка или нещо ако може ще е добре Дано спрат да спамят темата, защото ще е полезна на тези които желаят да учат нещо и им трябват учебници и помагала.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Бахти драматичната комедия. Супер сте смешни, chemist ти студент ли си или дете 5 клас, че се държиш така с няква дрисла, която и на представа си няма от живота. Не сме длъжни цял форум да ви гледмае малоумния сеир, който правите. Аз влязох да вида за въпроса, който попитах и гледам коментари от вас.. ай сиктир!
    Оправайте си драмите някъде другаде. А и нали се бяхте виждали? Хвалехте се насам-натам.. и двамата много се плетете в лъжите си, защото и двамата сте лицемери.
    Айде със здраве..
    Вафла..

anonymous546178
    Guest
    mrtn ти ли ме попита за сборниците по биология... отговорих т- имам два с развити теми и един с тестове... единия с темите и този с тестовете са за СУ, другия сборник с темите не е задължителен за СУ, но за други университети е страшно полезен, като се прибера вкъщи ще прата по-подробна информация...

п.п. Сериозно моля някой модератор да изчисти темата от излишни глупости

anonymous546178
    Guest
    Така
    Тестови задачи и задачи с отворен отговор по биология за СУ и други ВУЗове издателство лодос, чисто нов-продава се за 5лв
    Развити теми по биология за СУ и други ВУЗ изд. Лодос цена:7лв- нов
    Развити теми по биология за всички ВУЗове изд. софия-стандарт (нещо такова) нов-цена 8лв
    Химия:Основни понятия, закономерности, свойства, логически задачи, решения изд. Лодос ЗА СУ и други ВУЗ цена 12лв (книгата е близо 500 страници заради това цената е такава)
    Тестове и въпроси с отворен отговор по химия, със отговори. изд. Лодос За СУ и други ВУЗ цена: 7лв (някой тестове са решвани с молив, ако някой го иска ще изтрия написаното)
    Специално за медицина: (тези учебници са може би най-пълните и полезните за кандидат-студенти, издадени са за определен ВУЗ на са полезни за абсолютно всеки ВУЗ изискващ изпит по химия)
    Учебник по ОХ за МУ-софия и МУ-варна изд. регалия 6. цена 7лв
    Учебник по НОХ за МУ-софия и МУ-варна изд. регалия 6 цена 7лв- това е учебника с най-много бележки и допълнения, отбелязани са и теоритичните въпроси, които се развиват на изпита
    Сборник по химия на издателство техника- Един от няй-пълните сборници по химия, издаден е за подготовка на кандидат студенти за МУ-Плевен-има бележки, цена 6лв
    Схематично решени задачи по НОХ за изпита при МУ-софия и МУ-варна
    От 500въпроса на изпита 217 са по НОХ и в този сборник са схематично решени задачите, но за пълното им решение е необходима теория от учебниците на регалия цената на сбборника е 6лв
    Като бонус ако някой поръчва ще му прата най-различни приложения (таблици, формули, разпечатки) по които съм се готвил, не ми трябват вече

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    xKiFlA като се смяташ за толкова интелигентна предполагам гениалният ти мозък трябва да се досетил, че тук не е правилното място да водиш подобни дискусии. Сама се сещаш за какво са личните съобщения. Момчето си продава нещата и за това е пуснал тема, не за да слуша колко е ограничен и колко "неограничена" си ти.
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    xxKiFla получва БАН за оявлена проява и демонстрация на доброволен дебилизъм в най-висша форма, каквато би следвало да се изследва в учебниците по биология.

chemist009
    , прочети правилата и гледай да не пускаш постове с повече от 3 цитата или несвързани с темата. Да, ясно ми е, че тя е започнала, но това не те оправдава. Не може да си студент и да поддаваш на елементарни провокации.

Всяко следващо пдобно отклонение от темата ще бъде санкционирано с директен бан без обяснения. Така че - придържайте се към заглавието.

anonymous546178
    Guest
    Благодаря на АМК за проявената помош по изчистване на темата, относно учебниците, горе е списъкът, ако някой иска снимки да ми пише на ЛС
    (въпреки че за състоянието на учебниците съм писал )

anonymous546178
    Guest

Здравей маскъл.Интересувам се за някои от учебниците,които продаваш по биология:Развити теми по биология,Издателство Лодос и тестове с отворени отговори по биология за ВУЗ, Издателство Лодос.Бих искал да си ги купя,ако ги предлагаш още.

Здравей. Бих искал да си закупя тестовете и темите по биология на издателство Лодос,
    които предлагаш и си публикувал във форума.Как може да се свържем?

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Хей!))
    Аз се интересувам от сборниците с темите по био(един от тях,ако може ти да ми препоръчаш кой е с по-добре развити теми).Той ще ми е полезен за МУ София предполагам...
    Мога и да взема сборника по химия с логически задачи-стига да не е от тези,които ги има в сайта на медицинския факултет в МУ София.

А също няма и да откажа на табличките и схемичките-да ми ги пратиш.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Не мога да разбера защо никой не отговаря на запитванията ни.Писах преди 2 седмици и все още никой не ми е отговорил.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Честно казано миналата година бях твърдо решена да кандидатствам с медицина. Тази година започвам да мисля в друга посока, тъй като учейки медицина, цел живот ще бъда над учебниците по биология (и химия). Но имам известно желание да уча за масажист. Има и такава специалност в медицинските университети. Добре платена професия, пък и ненатоварваща.
    Междудругото, авторът ме заинтересова с книжката с тестовете.

ПП: Само едно ще посъветвам хората, които мислят да кандидатсват с биология и химия. - Помислете за това какво наистина искате! Много е важно!
    Последно редактирано от elito0o0o0 : 12-02-2011 на 21:21
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Цитирай Първоначално написано от HUS Виж мнението
    Не мога да разбера защо никой не отговаря на запитванията ни.Писах преди 2 седмици и все още никой не ми е отговорил.
    Хехе, и аз се заинтересувах, ала уви... Темата е вече на годинка и вероятно потребителя е продал нещата си : )
    Respect my authoritah

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Ооо да верно,аз не гледах датата....

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

anonymous546178
    Guest
    Офертата е още валидна, просто не посещавам вече много често тоя раздел.. ако някой иска по-добре да пише на лично.. Пращам през Еконт. Цените са същите като по-горе.. За тези които са в София, мога да им ги предам лично ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си