- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви за мнение :)
Тука не сме ясновидци, незнаем дали те харесва или не!Иначе, като разбрах историята може и да има шанс, не се знае! Ти сама трябва да откриеш истината на въпроса! Започни и ти да му отговаряш по този начин, по който и той - навъртай се около него, гледай го, дори когато и той те гледа...
Женско съм!![]()
^^Първоначално написано от Ванката
![]()
![]()
Има си приятелка, а се занимава с други. Тва говори красноречиво за него. Помисли дали си заслужава, винаги можеш да се окажеш в положенето на сегашната му.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
на мен ми се е случвало подобно нещо намигахме си гледахме се пишехме си в скайпа и на края......................нищо![]()
![]()
ама не знам при теб може да е различно все пак не е казано че има формула която трябва да се повтаря при всички така че не очаквай нищо сериозно за да не останеш с празни надежди времето ще си покаже дали между вас ще има нещо повече от приятели или не
![]()
Съветвам те да изчакаш.Това, че се занимава с друго момиче, докато си има приятелка, независимо колко "сериозна", не е добре..Ама хич. Опознай го по-добре, за да си сигурна дали си заслужава да развалиш нечия връзка и изобщо да се опитваш да завържеш нещо повече от приятелство с това момче.
Щом се интересува от тебе значи има някаква наджда според менУспех!!!
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
Просто изчакай, ако те харесва би трябвало да предприеме някакви действия !
имаш шанс разбира се продължавай все такаИ ако наистана те харесва ще ти го кажв
![]()
ss
има си приятелка, а може би е хвърлил око и на теб... и може би и на още някоя... губене на време си е с такова момче, опиттт
Може да си търси допълнително занимание за свободното време, но е възможно да има и по-сериозен интерес.
Имам странното чувство, че пича просто си пада женкар и се занася с теб ...