Цитирай Първоначално написано от a1a2b3v
Цитирай Първоначално написано от martina22961
между другото, ако не се интересува от момичета, тогава това значи, че може и да не е с нормална ориентация.. а доколкото до темата - за едно определено момче е.. правим си намеци почти постоянно, но той говори като някакъв професор и понякога използва термини, които са ми непонятни, а аз не съм тъпа(отличничка съм и имам достатъчно обща култура за моята възраст - на 14 години съм). така де, понякога ми е кофти, когато разговарям с него... даже вече обмислям алтернативата да се местя за постоянно в някоя библиотека..
Абе щом сте стигнали до намеци давай смело. А колкото до термините..хмм ами идвало ли ти е на ум някога просто да попиташ него какво значат? Така де не мисля, че това ще те покаже в лоша светлина, а напротив даже така ще му покажеш, че го слушаш и ти е интересно неговото мнение.
Мда... това е идея. Някой път като завържете по-добър и въодушевен разговор (лично за мен това не са задачите, но... всеки си има интереси ) просто му кажи "Искаш ли да излезем някой път, след училище"... или нещо подобно.... виж как ще реагира. Или ще приеме, или гориш

П.С. И не е вярно, че умните момчета харесват тъпи момичета... Всеки си има вкус. Всеки е различен. Не можеш да научиш всичко от някакъв форум. Всеки е индивидуален.

Успех от мен