- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Рожден ден
на 25 имам рожден ден и немога да измисля място във варна където да го празнувам.6е ставам на 16.искам някъде примерно като ги събера да има да ядем хапки и някъв диджей или някак програма.мислех за златняи лъв ама там отделно ди джея е 150 лева а когато е в програма тя започва в 10 точно в вечерния час.предложете ми някво заведение/клуб плс че остават 3 дена спе6но 6те сабера от 8 до 14 4овека повече коктейли и парти от колкото ядене
като ги събера да има да ядем хапки и някъв диджей
то густо, то пусто
купи им по 1 хамбургер и ги води в компютърна зала
то густо, то пусто
Мхм , мхм , подписа ми красноречиво описва ситуацията в тая тема.
Не съм от Варна и не знам за клубове , но нямаш време да организираш диджеи и коктейли , да не говорим , че имате вечерен час наистина. По добре спретни някакво импровизирано домашно парти.
На домашно бе - каниш 8 човека, като сте на 16 сте по-сдържани. Направи хапки, сандвичи, мини пици...каквото се сетиш и няколко бутилки различен алкохол за коктейли (или за много оповръщано)
И те така.
На 16 ми беше най-силния рожен ден :Д
Аз пък за кеф ще пускам, щото пари колкото щешПървоначално написано от iLovePussyJuice
(всъщност не ахахахах)
Audio ergo sum
1. ХАХАХАХАХАХАХХААХАХХАХАХА ХАХХАХАХАХАХААХХ А АХА ХХАХАХАХХАХАХАХАХААХХАХАХ АХАХАХАХАХ ~
2. Охх... ХАХАХА ХАХХА ХАХ ХА ХАХХА ХА ХАХАХ ХА ХА ХАХ ХА ХАЯХА ХАА Х АХА ХА АХАХ!!!
3. one ENORMOUS /facepalm
4. .................................................. .![]()