- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Как мислите, дали ще мине само със !
От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с "приятелки", а като я питам с кои е била, казва че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва от зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла.
Както и да е, никога не бих я разпитвал такива работи, но когато снощи късно пак тръгна нанякъде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане.
И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните, или ще трябва да се изръся и за амортисьори?
ХАХАХАХААХХАХАХАХА. ЕВАЛА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Доколкото си спомням имаше такава тема.
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
имаше но не можех да я намеря къде беше и се сетих за това и реших да го споделя отново с вас :P
ооо и антифриз трябва да си вземеш, че ти свършва
погледни зад ъгъла и мойта кола е тамуспех
![]()
хАхаА готино![]()
![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Преди месец и нещо го бяха постнали..
даже имаше тема
fail ;\
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Каква е колата? Мноо лошо ако е някой мерцедес или ауди с многоточково алуминиево окачване, щото ще трябва да сменяш и носачите... Иначе може и само със смяна на тампони да минеш, само тря да не са отишли много тампоните. И каквото и да ти говорят момичетата в тоя форум, не купувай тампони от аптеката.![]()
![]()
![]()
П.П.: И другия път погледни и гумите, че ако не са балансирани мое се износят частично![]()
онзи път беше с стариат ми акаунтПървоначално написано от Paramour
мога да поста още такива ако искате![]()
Aма ги постни в тая темаПървоначално написано от HighVolotage
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Мъж отсяда в хотел в Австралия. В стаята има компютър и той решава да изпрати писмо на жена си. Обаче случайно обърква адреса и без да осъзнае грешката си, изпраща писмото. В същото време, някъде в Хюстън, вдовица се връща от погребението на съпруга си. Вдовицата решава да провери електронната си поща за писма от роднини и познати. След като прочита първото писмо, тя изпада в безсъзнание. Синът й дотърчава в стаята, намира майка си на пода и хвърля поглед към екрана, на който пише:
ДО: Моята любяща съпруга
ТЕМА: Пристигнах
ДАТА: 7-ми септември, 2005 г.
Знам, че ще се изненадаш да ме чуеш. И тук имат компютри вече, и можеш да изпратиш писма на своите любими. Току-що се настаних. Виждам, че всичко е приготвено и за твоето пристигане утре. Нямам търпение да се видим! Надявам се твоето пътуване да е също безпроблемно, като моето.
P. S. Адски е горещо тук долу!
^ ахахахах
това го знам
![]()
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
В асансьора е закачена аварийна инструкция:
“В случай на авария, моля звънете на телефон 938-98-81.”
Един се качва, натиска копчето и асансьорът полита стремглаво надолу като камък.
Паникьосан човекът набира номера, и чува в слушалката:
- Градска морга. С какво можем да ви помогнем?
МОМИЧЕ!
No I can't
. Kogato En4ew prawi licewi opori toi ne se naddiga, toi buta zemqta nadolu ..
2.En4ew ne eizgraden ot atomi-atomite sa izgradeni ot En4ew
ii -- kogato decata si lqgat prowerqwat pod legloto za torbalan, a kogato torbalan si lqga - prowerqwa za En4ew (rofl)
Сърцето плачеше, аз мислех, че се смея. Въобразявах си, че много хубаво живея. Това, че е възможно някога да успея. Е причината, която ме накара да живея.
Студент влиза в столовата, а там всички столове заети. Сяда на една маса, на която седи един професор. Професорът намръщено казва:
- Свиня и птица не седят на една маса!
Студентът отговорил:
- Ами аз тогава отлитам...
Професорът се ядосал и решил да скъса студента на изпита. На изпита обаче младежът отговорил перфектно на всички въпроси.
- Добре, ще ти задам последен въпрос. Представи си, че вървиш по улицата и намираш две торби - едната с пари, а другата с акъл. Коя от двете ще избереш?
- Тая с парите!
- А аз щях да избера тази с акъла...
- Нормално! Кой каквото няма, това си избира...
Професорът се ядосал още повече, взел книжката на студента и написал вътре "Говедо". Студентът, без да погледне, я взима и напуска стаята. След една минута надниква отново през вратата и казва:
- Господин професор, гледам тука, че сте се подписали, а оценка не сте ми сложили![]()
Сърцето плачеше, аз мислех, че се смея. Въобразявах си, че много хубаво живея. Това, че е възможно някога да успея. Е причината, която ме накара да живея.
Първоначално написано от HighVolotage
Тези ги има за Чък Норис..
![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
bumpppppppppppppppppppp
Когато ти развалят настроението, вземи ударна доза "3аебин"..!!!![]()
![]()
/Жоро Рапа ft Алекса Съжалявам (music) ;p......