.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

ефикасно отслабване ..

страшно ефикасни упражнения са така наречените Пилатес .. съвсем наскоро научих за тях и започнах да ги правя .. за по-малко от седмица отслабнах доста а дори на спазвам диета .. хапвам си както преди само малко упражнения и не ми се лепи нищо реших да дам няколко линка към клипчетата които аз ползвах .. това е за крака http://www.youtube.com/watch?v=kqdeh...eature=related .. за коремчето http://www.youtube.com/watch?v=WmAhO...eature=related .. и за любовните задръжки (паласките)
    http://www.youtube.com/watch?v=v8eQxP7lszM&feature=fvw .. наистина са доста ефикасни стига да ги правите достатъчно .. след като се напрегнат мускулите на областта на която сте наблегнали просто не спирайте а направете поне още 10-20 дано съм помогнала

Браво, много полезни клипчета. Ще пробвам упражненията за любовните дръжки пък дано се "махнат"
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от ira90
    Браво, много полезни клипчета. Ще пробвам упражненията за любовните дръжки пък дано се "махнат"
    после пиши дали има някакъв резултат че така като ги гледам нещо не ми вдъхват много доверие ама ще се пробва

Добре ще пиша.
    Това е едно пътуване в звука на скоростта !!!

http://www.vbox7.com/play:fc89111c

по-принцип упражненията са за оформяне, но щом си отслабнала с тях, радвам се за теб

точно пилатес упражненията са за премахване на излишни мазнини а пък ако някой реши че си иска мускули да ги прави по повече на ден .. и както виждаш никой не съм карала да ги прави или да ми гледа клипчетата към които съм дала линк .. просто искам да помогна .. а тва че всеки организъм е индивидуален и изисква нещо различно за своето оформяне е друг въпрос .. на мене ми помогнаха и ти само за една седмица - сутрин и вечер (3 дена от едната седмица нищо не правех де ) ама нямах време .. ;д всички ми викат на амфети ли си кво става с тебе ;дд .. и чакам лятото със нетърпение

Браво!! Много полезна тема ) Мерси много
    6 billion people in the world, 6 billion souls and sometimes all you need is one. ;[[ (*)

Колко кг си била, и колко свали ?

Голям фен Аватара на Sunshin3
    може да не е свалила доста килограми, просто видимо да е отслабнала

Моля те сподели колко си била ? И колко си сега? Всичките ли упражнения прави? И аз искам да пробвам защото имам две-три килца за сваляне ;д Имаше ли някакви диети ?
    Не е важно колко коня има под капака, важно е какво магаре седи зад волана!
    --------------------------------------------------------
    Не карай пил !

Град
    Балчик
    radizz мерси много за упражненията. Сега започвам да ги правя.

Голям фен Аватара на Sunshin3

Re: ефикасно отслабване ..

Цитирай Първоначално написано от Pospalanka
    Моля те сподели колко си била ? И колко си сега? Всичките ли упражнения прави? И аз искам да пробвам защото имам две-три килца за сваляне ;д Имаше ли някакви диети ?
    Цитирай Първоначално написано от radizz
    а дори на спазвам диета .. хапвам си както преди само малко упражнения и не ми се лепи нищо

Голям фен Аватара на SladkaZagadka
    Град
    София
    Това, което си писала , че е за паласките не е ли за корем?
    "PILATES Stomach Series Workout With Alisa Wyatt"
    Love is everything!

такаа .. първо съм писала за какво е после е клипа да не стават обърквания .. не всички упражнения правих от това за краката правих първите 2 за корема само първото но по 5 минути .. за паласките всички освен първото килограмите са само 2 обаче съм махнала 4-5 сантиметра от талията си и 2-3 см. от краката

и това само за седмицаа .. охх и аз почвам / / след катто оздравея ;дд

мога да ви кажа още съветчета .. правете упражненията сутрин рано преди да сте яли .. защото горите директно от местата в които имате проблеми .. (ее и вечер ги правете) .. аз лично ако сутрин не ям през останалата част от деня не ям почти нищо защото просто не ми се яде .. и наистина ако можете минете на някоя ефикасна диетичка аз не го правя защото нямам никакво време .. ето една доста ефикасна http://jurnalbg.com/dieti-fitnes/pop...hna-dieta.html ама аз нямам и воля за диети така че съм се отказала от всякъде .. а да и сигурно много от вас не вярват на анти-целулитните кремове .. и така и трябва де, но когато се намажете с тях преди да започнете да правите упражнения те проникват дълбоко в кожата и наистина помагат за по-бързо и по-ефикасно стягане

ЗЛАТНА СИ ! Браво браво страхотна тема ! айде от ПОНЕДЕЛНИК почвам ;дд аа иначе за диетите - и аз нямам воля ... шоколада си е шоколад и точка ;дд пък и не мисля че имам много за сваляне - 2,3 см от талията (по-скоро паласките де ) ии 1-2 от вътрешната страна на бедрата и съм шест : )) Мерси много . наистина ще се постарая да ги правя редовно щом казваш че помагат . айде после ще пиша дали действат пишете и вие дето ги пробвате : )
    I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox

Всеки ден ли ги прави ? Защото съм чувала, че ако ги правиш всеки ден мускула свиква и няма ефект.

еми тези упражнения изглеждат лесни, но напрягането е адското .. ако ги правиш както трябва ти гарантирам мускулна треска всеки ден .. аз вчера се смазах .. ;д правила съм ги около 10-20 мин без да спра и в момента не мога да кихна без да ме заболи .. хубавото е че и паласките болят .. което означава че се напрягат аа инаачее не ги правех всеки ден щото не се сещах или нямах време .. обаче от една седмица насам ако нямам време по 2 пъти на ден да ги правя .. ги правя само веднъж
    ;дд

Град
    София
    много спорт, движение и секс също така избягвай пържените гадории, тесто и не прекалявай със сладкото .. гаранция че ако спреш пърженото, хляба и сладкото, ще има ефект поне 5 кг. а останлото, повечко вода, плодчета и зеленчуци ...

Супер фен Аватара на cookie_master
    и аз ще ги почна от днес и ще видим дали има ефект
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от Lia
    много спорт, движение и секс също така избягвай пържените гадории, тесто и не прекалявай със сладкото .. гаранция че ако спреш пърженото, хляба и сладкото, ще има ефект поне 5 кг. а останлото, повечко вода, плодчета и зеленчуци ...
    емии тии щом можеш да се откажеш от пърженото и сладкото както и от тестените продукти евалатаа .. тва тази тема е за такива като мен които не могат ;д

а аз не разбирам как си отслабнала, като не си се ограничавала, значи имаш добър метаболизъм

Град
    Dreamland
    Олее и аз да взема да ги почна!!!
    Аз попринцип си правя вечер упражнения от доста време ама резултат почти никакъв!Преди една седмица почнах една диета просто за да видя дали ще я издържа и свалих няколко килца но не искам да ги кача пак!!
    И успех на всички мотивирани да отслабнат или да си стегнат фигурата!!!

Голям фен Аватара на bet3to
    Цитирай Първоначално написано от ParamoreGirl
    Олее и аз да взема да ги почна!!!
    Аз попринцип си правя вечер упражнения от доста време ама резултат почти никакъв!Преди една седмица почнах една диета просто за да видя дали ще я издържа и свалих няколко килца но не искам да ги кача пак!!
    И успех на всички мотивирани да отслабнат или да си стегнат фигурата!!!
    Иии .. Каква диета си почналаа
    и колко килца свалии Споделии [!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си