- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ефикасно отслабване ..
Ами в интернет намерих една Японска диета и за една седмица отслабнах 4 кг от 58,5-54,5кг!![]()
Доволна съм но тялото ми не е стегнато и пак не се харесвам затова ще пробвам упражненията!!
Чувала съм за тази диетаПървоначално написано от ParamoreGirl
ама не е ли много глад със
нея. Абее тоо всъщност си
зависи от човека, ако имаш
воляя ше остлабнеш.
![]()
![]()
http://dieti.rozali.com/populiarni-dieti/p452.html -->> това е диетата налии ... а да те питам ти сътрин горчиво кафее пиеше ли че аз кафе не пия ии ...![]()
![]()
Мда това е диетата!Аз се опитах да постна линк ама не се получи!!
Голям глад не е...попринцип яйцата засищат много, но ако ти се яде нещо хапваш си ябълка или някакъв друг плод(без банани защото са калорични)!!!А за кафето-аз го пиех горчиво без захар задължително...но ако не пиеш кафе и чай може(също без захар)...Аз воля имам голяма ама много трудно се въздържах да не ям друго...Така завиждам на хората дето ядат и не пълнеят...![]()
Ако пробваш диетата ти пожелавам късмет...!!![]()
нее чее неещо ноо по тввояятаа велиикаа лоогиикаа сс дообрияя меетааболииззъм няямаашее да иимамм нуждаа отт уппраажненияя заащоотоо квоотоо иззяямм вееднаага сее раазграаждаа ноо повяярвайй ми нее ее таакаа ;ддПървоначално написано от ri41
Тази диета ми харесва и мисля да се подложа на нея,но след 29-тия ден пак ли наново се почва всичко и така и 3-тия месец?Първоначално написано от radizz
29 ден е само вода а от там нататък диетата се повтаря ..![]()
izvinqvam se 4e ne pi6a na kirilica ama mi preinstaliraha windows-a i nqmam ..ta iskam da pitam kak moje da svalq kam 8-9 kilograma .. az sum 60 v momenta i sum 1.67 visoka iskam da stana 51-52 kg .. Ama sum na 14 o6te i ne iskam da spazvam nqkakvi dieti s gladuvane v koito da si navredq na organizma .. kajete kak moje da gi svalq ? Ne za opredeleno vreme , prosto da gi svalq...
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Аха.Мерси.Днеска ми е първият (белтъчен) ден.Досега изядох,един голям грейпфурт за закуска.Дано,да успея да постигна,така желаните резултати..Първоначално написано от radizz
![]()
айде успех ще ти стискам палциПървоначално написано от Sevdito
и аз от няколко дена почнах упражненията и се надявам и аз да успея да отслабна 3,4 кг или поне да си стегна тялото и да махна излишните мазнини
![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Благодаря ти и аз ще стискам палци за теб.айде успех ще ти стискам палции аз от няколко дена почнах упражненията и се надявам и аз да успея да отслабна 3,4 кг или поне да си стегна тялото и да махна излишните мазнини
![]()
(След малко в 15:00 ще обядвам кашкавал
)
^ Неее. Продължаваш си по същата процедура
1- белтъчини
2- варива
3- въглехидрати
4- плодове
И така ще направиш 7 пълни 'курса' [ 7x4=28 ] и на 29 ден само на вода. Мисля и аз да я почна, но с този 29 ден може би няма да се справя![]()
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Щом казвате,че има ефект и аз мисля да ги опитам тези упражнения.![]()
Ще споделям резултати,ако има.
П.П.-Аз си спазвам и една диета,дано заедно с упражнения да има още по-голям ефект.![]()
Fashion is my passion.
аз от понеделник почнах дрънци .. нищо не почнах ;дд пък сега си и пукнах ръката и с гипс и .. ;хх дали ще мога да ги правя ??
I don't understand why people don't have a fucking sense of humor - Megan Fox
ами мисля, че ще можеш, но по-добре недей .. изчакай .. смисъл .. можеш да си навредиш още повече а тва дали ще започнеш сега или след месец два не е чак толкова голяма разлика и без това най-добре се отслабва през топлите месеци защото тогава не ти е нужно да хапваш чак толкова много![]()
охх ... има значение за мен защотооо на нова година сме на хотел с басейнн ии .... сещаш се ;дд
лятото ходих на плуване .. 4 пъти в седмицата тренировки по 45 минути...за 10 пъти ходене свалих към 4-5 кила..а най хубавото е че наистина ми харесваше като спорт и нямах търпение да влеза във водата...не е като досадните коремни преси и другите подобни...ако имате възможност и желание се запишете... аз съм си зодийка рибки та си бях в "свои води"![]()
![]()
.. сега имам нужда да махна 2 килца но нямам възможност да ходя та ше видим кво ще се прави..
![]()
![]()
ЗдрастиКакво става някой почна ли, помагат ли ?? аз пак се нахъсах и този път задължително ще ги правя ..
МНОГОООО Благодаря за клипчетата ! ! ! Аз от 4 дена правя пилатеса за крака и видимо съм по-слаба !! йеййй![]()
![]()
Освен това с тези упражнения отслабнах 5 кг. !! Наистина мн благодаряяя :* :* :*
^Да! А, аз съм Жерар Депардийо.![]()
Queen of the Damned
Ехее от къде я изкопахте тая темада взема да почна и аз освен
Shh...<3