.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Достатъчно мило ли е..

Харесвам едно момиче, една година по-малка от мен, на 18 съм.Има си приятел на около 25.Но въпреки това се държи много мило с мен постоянно се прегръщаме, макар и приятелски, но се усеща, че нещата се позадълбочават...Момичето, когато има свободно време винаги е готова да излезе с мен..А и по скайп преди викаше не ми пращай целувки, а сега дори се радва...Та тя търсеше един определен вид котка, но не можа да намери и си взе друг, та мисля достатъчно романтично ли ще е, ако и намеря и подаря за Коледа примерно..Има ли смисъл да се боря или е излешна загуба на време..Момичето има приятел, като преди се държеше по-хладно с мен и твърдешече е заради него, а сега е в пъти по-мила и твърди че нещата с него не вървят и няма нищо против да сме по-близки като излизаме смисъл прегръдки целувки, макар и приятелски.

Повече от фен Аватара на svetlidim
    Град
    in his mind
    1) едно момиче знае как да разиграва няколко влюбени глупака (не го приемай лично) едновременно и само тя да си знае към кого е истинско => може и да си се гъбарка с тебе в свободното време, защо не

2) като и подариш нова котка със старата какво трябва да се случи?? Или ще е супер романтично до момента, в който заедно теглите шут на старата котка?! Идеааааално! => Ако си готов да гледаш нейния домашен любимец, тогава ДА , подари и мечтаното котенце!
    В чужда скръб мене ли ще утешиш?

Тя иска да го даде другаде, защото е див..Е по-добре е така романтично, отколкото някои изтъркан пръстен или гривна..

Няма значение , че тя иска да се целува и прегръщате , тя все още си има приятел и трябва да държи на него , въпреки , че имат временен труден период/наречи го както искаш.По-добре не се меси във връзката им докато не скъсат , а ако все пак тръгнете , знай , че някой ден ще се целува и прегръща с друг докатo още ходите и си мислиш , че те обича.

Просто съвет.

Най много да си изядеш боя... :) Не се занимаваи с обвързано момиче,по хубаво.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Щом така се държи към приятеля си, значи и към теб би могла да го стори някой ден
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Е да, но ако не се пробва..

Цитирай Първоначално написано от TheKing6
    Е да, но ако не се пробва..
    Aко не се пробва,няма да им развалиш връзката

Е да, но въпросът ми бе главно към жените, дали биха се впечатлили от този жест..

Град
    Plovdiv майна
    A сам момче,но според мен това е добър жест!!!

Супер фен Аватара на Stotii
    Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    1) едно момиче знае как да разиграва няколко влюбени глупака (не го приемай лично) едновременно и само тя да си знае към кого е истинско => може и да си се гъбарка с тебе в свободното време, защо не
    +1 Наистина го умеят, и то до съвършенство ...

Цитирай Първоначално написано от svetlidim
    2)Или ще е супер романтично до момента, в който заедно теглите шут на старата котка?! Идеааааално!

Иначе по темата...... само мен ли ме притеснява факта, че до коледа има близо месец и си нямате ама никаква представа какво ще стане дотогава !?

Мен ме притеснява, че котетата са по към 300 лв,а аз имам само борчове

Трябва да си или луд или много богат да дадеш 300 кинта и накрая ако нищо не стане си вътре

Ти си и като кученце, залъгва си те за удоволствие. В графа приятели си, не им се меси във връзката, най-малкото че нищо няма да стане. С подаръците нещата стават дори по-зле. По-добре не го прави, не ми се обяснява, но ще го разбереш и сам
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Цитирай Първоначално написано от puppy2
    Най много да си изядеш боя... Не се занимаваи с обвързано момиче,по хубаво.

EВАЛА !!!!!
    АЗ ОБИЧАМ ГАДЖЕТО СИ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си