- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Лоша оценка- казвате ли на вашите?
Получавате лоша оценка.Казвате ли на ваште, ако да не ви ли се карат?? Моля помогнете не знам как да кажа за лошата ми оценка на наште.
Липсва описателно заглавие.
kalpazanka
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
Ами значи има един доста успешен начин, следвай внимателно инструкциите без да се разсейваш: "Мамо, татко...имам 2-ка по математика".![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Не е 2 и не е по математика но това е друга тема. Въпросът ми е как да им го кажа по-деликатно ако ме разбирате?Първоначално написано от Claymore
Love is like the wind, you can't see it but you can feel it
![]()
аз казвамм тате ти ще ми се караш ли ако имам 3 ако тои каже не му казвам а ако каже да не му :P
Отиваш при майкати или бащати зависи кой е по-добричък и казваш.
-Съжелявам мамо/татко получих ... по ... . Обещавам ще се поправя!!! Не знам защо стана така, но ви обещавам ще си поправя оценката, много съжелявам.
И така. Надявам се да се оправиш!!![]()
Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
Damon Salvatore (h)(h)(h)
Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)
Да и той няма да се усетиПървоначално написано от misisgotina
Според мен няма хубав начин да кажеш за лоша оценка,каквото и да направиш/кажеш,щом оценката ти е лоша,нищо не помага.Само че ако закъснееш с признанието става по-лошо,така че колкото по-скоро кажеш,толкова по-добре!
![]()
• Обичай,за да те обичат! •
с SmS аз така правя докато се върна в нас на наште им е минало
Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...
Еми аз обикновено изчаквам момент, в който са в добро настроение. Иначе не ми правят проблем за слабите оценки. Е, и аз не ги изкарвам често де.
Гледай да им кажеш когато са в добро настроение.
"Мамо, тате мммии днеска ме изпитаха/върнаха контролните по еди-си-какво ии аз имам еди-си-колко. Знам, че не е добра оценка, но ще я поправя."
.. скоро не съм го изпробвала, защото обикновенно като се издъня на контролни им казвам в деня на контролното. А ако ме изпитат просто им казвам "Днеска ме изпитаха по еди-си-какво. Имам 'толкова'."
Но пък преди, когато се панирах супер много от казването на наще за лошите оценки това^ винаги действаше.![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Еми аз имах 2ка по математика и не им казах, после получих още една 2ка пак по математика и още не съм им казал![]()
Не си давай бележника за лошите оценки
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Убий вашите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feed The Trols
Ем кат си тъпа кифла или емо така ти се пада.
troll
Това,че в аватара й "присъства" емоПървоначално написано от troll2
момиче,не означава,че е Емо или Кифла..
А и ако ми кажеш,че ти пък никога не си се плашил/а
от вашите,когато си си показал оценките - няма да ти
повярвам..Защото това се случва на всекиго,дори и само
веднъж,но се случва...
- И вземи прочети правилата на форума,че като те гледам
какви мнения пишеш - наскоро ще си "Изядаш БАНа"..
По темата:
- Просто им кажи и им обещай,че ще я оправиш ...
Не вярвам да те набият за една слаба оценка..
А и щом не е двойка,не се притеснявай толкова..
А всъщност - каква е слабата ти оценка и по какво ?