.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не издържам вече ;x

Проблемите, не спират и не спират, просто не мога повече, в у-ще, ни спукват от учене, сигурно ни карат да учим 3пъти колкото учат, в езикови и математически, а съм в механо...
    Пишат отсътвията и прочие...
    Та имам много отствия, сбивания, ходения по директори и тн, просто нямам време с подробности да Ви опиша всичко това, майка ми просто много ми вика, наистина много, със сигурност има за какво, но наистина така ме кара да се сдухвам и така продължават проблемите, забрани ми да излизам и тн, поисках да се преместя някъде (да си изкарам 8ми клас в обикновенно у-ще, не гимназия и да си кандидатсвам другаде след 8ми клас..., но не, че не...) Просто исках да споделя, защото наистина имам чувството, че ще полудея...
    Ще се радвам, ако не пишете тъпи мнения, а давате съвети.

винаги има вариант да ги заколиш

Супер фен
    Дай го малко по-кротко. Като намалиш отсъствията от час, ще спреш да посещаваш и директора, майка ти ще се успокои и няма да има повод да ти вика... Въобще всичко ще си дойде на мястото. Колкото до ученето - това, че изискват много от теб, сега може да не ти се нрави, но след време ще осъзнаеш, че е било за добро. Щото ако си в някакво разпуснато даскало, в което цари пълна анархия след време нищо няма да знаеш, следователно няма да си търсен и ще има да си блъскаш главата, но ще е късно.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Струва ми се, че си влязъл в Механо техникум, за да си правиш квото си знаеш. Обаче не е станало така както си очаквал и се шашкаш и искаш да се преместиш. Стига си хленчил, няма да стане по-добре. Никой не очаква да си отличник от горе до долу. Стегни се малко!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Струва ми се, че си влязъл в Механо техникум, за да си правиш квото си знаеш. Обаче не е станало така както си очаквал и се шашкаш и искаш да се преместиш. Стига си хленчил, няма да стане по-добре. Никой не очаква да си отличник от горе до долу. Стегни се малко!
    +1

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    a от кой град си ако не е тайна ? 100% си от варна,там ни скъсват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си