- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето ми ме смята за даденост
...призна ми тя вчера. На 18 е, аз съм малко по-голям. Въпреки че ме харесва, усещам че се държа прекалено близко с нея, може би й досаждам и т.н. Питам я кога ще учи, звъня й често, соу он. Тя почти никога не се сеща да го прави. Ииии... това признание дойде вчера. Какво да направя? Да спра да я търся изобщо? Да спра да се държа мило? Аз я обичам, тя мен също.. обаче не го показва толкова много.. поради горните причини. Какво да правя?
Аз съм момиче и приятелят ми звъни много по-често от мен, но причината е, че самата аз не ща да се натрапвам, имам едно такова чувство за вина, че мога да му отнема от свободното време.Иначе той все ме разпитва какво правя, а ако аз го питам нещо, ми казва само: "Ми .. (еди си кво прави) А що питаш?"
Но не го чувствам като даденост.
Веднага промени установените практики, иначе страстта е изгубена.
Само едно не мога да разбера - как така хем те обича, хем те приема за даденост?....
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Остави кво ти е казала, по скоро се огледай дали наистина е така. Ако всъщност действията и отговарят на това което ти е "признала", тогава намали комуникациите на през ден или два. Въпреки че и това не е гаранция за оправяне на нещата. По скоро, ако на истина си и дотегнал, е нещата да стават все по зле така че ако си усетил че се държи по различно с теб, то направо и казвай да ходи да си намери друга играчка (разбира се не толкова директно).
Колкото повече им се огажда и ходи по акъла толкова по зле става, вземи го от човек патил точно от това. Никога повече.
Защо просто не си поговорите? Всички хора са различни. Някои са по затворени и по-трудно се сближават и обратното... Просто поговори с нея кажи и какво те тревожи/дразниМоже пък тя да обича да и се обръща повече внимание и да бъде търсена
![]()
(#) ...thats a cookie...
така е, пичове... говорили сме си. Чувствам се все едно ходя по нея като малко влюбено кученце. Спрял съм отдавна да й говоря сантименталности, не знам какво да правя.. все пак усещам, че й досаждам. Значи решението е да я игнорирам... а тук каква би била гаранцията, че няма да се отдръпне по-бързо? :\ Сорсърър - ами... и аз не знам вече.
Пич, късметлия си.. В повечето случай да ти е казала нещо от сорта на изгасна ни искрата и да сте скъсали...Та тя ти казва открито какъв е проблемът, к`во се чудиш! Недей да се съгласяваш с нея, когато мнението и е различно от твоето, недей да и навлизаш в личното пространство, ти също си ценен, зает, търсен и нямаш нужда да тичаш при нея през 2 часа. Трудно е когато си влюбен, но го направи точно по тази причина. Ако продължаваш така, не създаваш привличане и ще последва "Нека си останем приятели", от което ще те заболи доста. Успех с мацката и се стягай![]()
Най-пухкавия
LOVE Най-Пухкавата (H)