Цитирай Първоначално написано от Stotii

Еми защо тогава просто не я попиташ, да излезете и няколко пъти и да разбере сама, че си романтичен... а не да стресираш момичето с любовни поеми всяка вечер ... едно е да ти дойде отвътре няколко пъти, друго всяка вечер да търсиш в интернет нещо, което се предполага че трябва да я впечатли. Действията във всички случеи превъзхождат написаното. Опитай да и го кажеш на мъждукащата светлина на отдалечена лампа в парка или държейки я за ръка докато я изпращаш, гледайки я в очите през цялото време .... попринцип и аз съм заклет романтик и мога да открия красотата във почти всичко , но всяка вечер мисля че е прекалено.
Помисли преди всичко все пак

Просто исках идея за някоя приказка или линк за такъв вид сайт,а не съвети защото доста добре знам какво да правя ,а колкото до излизанията ако мислиш че не сме излизали ... просто искам с това момиче да бъде нещо специално и искам да я накарам да повярва че не съм поредният идиот и тъпанар който са на всеки ъгъл ... Сега е малко болна иначе да сме излезли и да съм и казал какво чуствам а за приказките то ако се очаква те да я впчечатлят и да ми свършат работата ще има да чакам... нищо не е толкова хубаво като един хубав разговор с любим човек ,но просто сега като не излиза и не можем да се видим,а немисля че най - подходящият начин е в чата затова реших да е нещо по различно от обикновенните глупави и изтъркани комплименти ,нещо което да и се хареса а колкото до омръзването емии се пак от 3 дни и пращам ии на нея и харесва,но това не означава че ще я засипвам месеци наред
Мерси се пак за мнението ;]